Tony Bellews kone Rachael Roberts: Den glade hemmelige styrken bak bokseren - og hvorfor hun ikke lar ham kjøpe en Rolls Royce!

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Tony Bellews oppsiktsvekkende 11. runde triumf over David Haye i fjor begeistret bokseverdenen, men da han våknet morgenen etter var det bare en person han ønsket å se - kona.



Steg opp Rachael Roberts-kvinnen som vinneren har kjent siden han var ni år gammel, og som han fritt innrømmet i går, den eneste personen i live som skremmer ham.



'Jeg frykter ingen mann, men jeg ville ikke ** krysse henne', tilsto 35-åringen. Og forbløffende Rachael, som er mor til jagerflyets tre barn, Corey, Cobey og Carter, er på ingen måte en typisk WAG -veggblomst.



Paret har vært sammen siden de var tenåringer (Bilde: tonybellew/Instagram)

Paret har tre barn sammen - sett her på familieferie (Bilde: tonybellew/Instagram)

Tony Bellew feirer å vinne kampen

Bellew feirer slo David Haye i fjor (Bilde: REUTERS)



Rachael var der for å feire med mannen sin da han vant sin verdenstittel i 2016 (Bilde: PA Arkiv)

Feisty Rachael ble kjent involvert på rad med beseirede Haye da Bellew sto overfor BJ Flores sent i fjor. Mamma-til-to Rachael kunne bli sett på brusende overgrep ved siden av Haye.



Paret har et av de lengste bestående partnerskapene innen boksing - de har kjent hverandre i mer enn 20 år, datert siden de var tenåringer, og hun har blitt kreditert for å holde den velstående jagerflyet jordet.

Til tross for at han potensielt tjente et firesifret beløp for kampen i går kveld, sa Bellew at Rachael var grunnen til at han ikke ville skvette penger.

Tony Bellew håndhilser på David Haye etter hans 11. runde TKO

Bellew håndhilser på Haye etter hans 11. runde TKO (Bilde: Getty)

Rachael er veldig mye av Bellew -teamet (Bilde: PA)

'Jeg ville kjempe mot enhver mann. Jeg forteller deg hva, men jeg går ikke hjem til henne med en krone kort, 'innrømmet han.

Bellew, som har beskrevet Rachael som sin kone siden 2014, men vil gjøre det offisielt senere i år, sa at han ikke vil bruke penger på seg selv etter seieren - til tross for at han ønsket Rolls Royce Wraith.

Paret er et av de lengste stående parene innen sport (Bilde: tonybellew/Instagram)

Rachael er en styrke å regne med, ifølge mannen hennes (Bilde: tonybellew/Instagram)

Jeg hadde råd til en nå, men jeg skal være ærlig, jeg kommer aldri til å kjøpe en, sa cruiservektmesteren. Jeg vil ikke engang lease en. Vet du hvorfor? Jeg tjener ikke for meg. Jeg sluttet å tjene for meg da mitt første barn ble født. Jeg banker det for dem.

'Tro meg, jeg banker det. Vi har et nydelig hus som i utgangspunktet er betalt for. Jeg har en 11-åring og en 8-åring med to biler i oppkjørselen. Firhjuling! '

Se Også: