Tidligere engelsk kvinnespiller risikerer fengselsstraff for narkotikaforbrytelser

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

En mor som tidligere spilte sammen for Englands fotballag under 19 år risikerer en mulig fengselsstraff for narkotikaforbrytelser.



christmas cracker vitser 2019

Faye Dunn ble arrestert på Manchester lufthavn i juni som en del av Operasjon Venetic, den pågående politietterforskningen av meldingsnettverket EncroChat.



38-åringen, fra Whiston, vil bli dømt i september etter at han i forrige måned erkjente straffskyld for en konspirasjon for å levere cannabis-tiltale, samt ett forhold for å skjule kriminell eiendom under en høring kl. Liverpool Crown Court. En annen siktelse for å erverve kriminell eiendom ble ikke videreført av påtalemyndigheten.



Dunn er tidligere direktør for en rekke Merseyside-bedrifter, inkludert en restaurant og et populært lekesenter.

ektemann fra rosie huntington-whiteley

Men det har siden blitt tydelig at hun også var en tidligere fotballspiller på toppnivå som hjalp England med å kvalifisere seg til semifinalen i 2002 UEFA European Women's Under-19 Championship.

Hun scoret i gruppespillkamper mot Danmark og Sveits, men England ble beseiret av Tyskland i semifinalen.



Dunn spilte på klubbnivå med Tranmere Rovers og Leeds United.

Hun ble arrestert på Manchester lufthavn, mistenkt for narkotikalovbrudd som en del av en langvarig politietterforskning av EncroChat-telefoner med kodenavnet Venetic.



Høytstående offiserer har beskrevet etterforskningen som «enestående» med såkalte «uberørbare» kriminelle som nå risikerer lange fengselsstraffer. Det er ingen antydninger om at Dunn anses som en stor aktør i etterforskningen.

nyttår london 2013

Se Også: