Three Degrees 'Sheila Ferguson fortsatt singel på grunn av ryktet om prins Charles

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Three Degrees -stjernen Sheila Ferguson har fortalt hvordan det å være knyttet til prins Charles for mer enn 40 år siden fortsatt påvirker hennes kjærlighetsliv i dag.



Sheila var forsanger for den amerikanske soul -trioen da Prince Of Wales inviterte gruppen til å opptre på hans 30 -årsdag i 1978.



hedebok dødsårsak

Charles danset med bandet på scenen, Sheila ble hans favorittsanger og paret byttet brev.



Nå sa en fraskilt tobarnsmor, Sheila, 72, at hun nylig prøvde online dating, men ble hindret av forbindelsene hennes til Charles.

Hun forklarte: Så snart de fant ut hvem jeg var, sa de 'jeg kan ikke date deg, du er prins Charles favoritt.'

Menn ønsker ikke å ta på seg all denne bagasjen. Jeg er fortsatt singel uten utsikt til å ha en date med noen i den takt jeg går, men jeg gir ikke opp.



Sheila Ferguson sier at menn ikke vil ha all Charles -bagasjen & apos;

Sheila Ferguson sier at menn ikke vil ha all Charles -bagasjen & apos; (Bilde: S Meddle/ITV/REX)

Hun vil være glad, finne den rette fyren å slå seg til ro med. Men det krever en veldig sterk mann å være sammen med en kvinne som er etterspurt av publikum.



Filadelfia-fødte Shelia, som nå bor i Kent, tilbrakte 20 år med The Three Degrees, med hits inkludert 1974's When Will I See You Again, før han gikk solo i 1986.

Hun giftet seg med den britiske forretningsmannen Chris Robinson i 1980.

De hadde tvillingsdøtre, Alicia og Alexandria, men ble skilt i 2004, samme år som hun var på ITV -realityshowet I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here!

Sheila fremfører fortsatt live og spiller snart inn sitt andre soloalbum, 16 år etter hennes første, A New Kind of Medicine.

Three Degrees-sangerne popgruppe i 1976 to år før de opptrådte for prins Charles

The Three Degrees sangere popgruppe i 1976

Sheila og Three Degrees, da de opptrådte for prins Charles på hans 30 -årsdag i 1978

Sheila og The Three Degrees, da de opptrådte for prins Charles på hans 30 -årsdag i 1978 (Bilde: NEWSAMpix)

hvor ble det siste kongeriket filmet

Og hun kommer til å spille hovedrollen i Channel 5s nye serie Celebrity Murder Mystery. Hun skulle avsløre et annet mysterium, om det som skjedde mellom henne og prins Charles, i hennes selvbiografi.

Men hun utsatte det og forklarte: At jeg har satt på vent fordi jeg ikke er bitter lenger. Jeg er ikke bitter på mange ting som skjedde i barndommen eller bak kulissene i The Three Degrees.

Og fordi jeg ikke er bitter, vil boken ta en annen tone. Mye av det vil sjokkere folk, men jeg ønsker ikke å såre noen - jeg ønsker å fortelle sannheten.

Sheila i I & apos; a a celebrity get me out from here in 2004

Sheila i I & apos; a a celebrity get me out from here in 2004 (Bilde: )

Da hun diskuterte #MeToo -bevegelsen, sa Sheila at hun planlegger å snakke om sin egen erfaring: Jeg vil velge tiden min når jeg skal snakke om det. Jeg skal ikke snakke om det nå. Personen er for kjent.

Spurt i 2014 om hun og Charles kunne ha blitt et element, sa Sheila: Det kommer aldri til å bli en svart dronning av England, så det var ingen fremtid i det.

  • Celebrity Murder Mystery, Channel 5, 27. og 28. mars, kl. 21–22.30.

Se Også: