De 'umiddelbare' bankoverføringene som tar mer enn to DAGER å ankomme

Banker

Horoskopet Ditt For I Morgen

Lurer du på hvor pengene dine er? Du er ikke alene(Bilde: Getty)



Noen 'umiddelbare' betalinger som ble foretatt av folk på søndag, har fremdeles ikke gått gjennom to dager senere.



Banker og byggefellesskap bruker hurtigere betalingssystem - noe som betyr at når folk foretar bankoverføringer, er pengene vanligvis tilgjengelige nesten umiddelbart, selv om det noen ganger kan ta opptil to timer.



Men en feil på søndag har forårsaket forsinkelser på noen betalinger mellom 13.00 og 17.30 den dagen.

Rundt tre fjerdedeler av millionene vil normalt bli utført i løpet av denne tidsperioden.

Det antas at rundt 1% av betalingene som ble utført i løpet av den tiden søndag fortsatt var utestående på tirsdag - noe som betyr at tusenvis av betalinger potensielt fortsatt kan påvirkes.



Les mer

Få en bedre bankkonto
Santander kutter fordeler på 123 -konto Hvorfor trenger du tre bankkontoer Banker som lar deg fryse kortet ditt Hvordan bytte til en mye bedre bank

Raskere betalinger sa at det fremdeles jobber med å bestemme det eksakte antallet utestående betalinger, og de vil bli behandlet så snart som mulig.



Problemet betydde at et begrenset antall betalinger ble 'avvist' i stedet for å stå i kø, noe som betyr at de ikke passerte gjennom den sentrale betalingsinfrastrukturen, der penger flyttes mellom banker.

Disse betalingene må nå kontrolleres manuelt for å sikre at de ikke vil opprette en dobbel betaling.

Raskere betalinger har beklaget overfor kundene og sagt at de som kan ha pådratt seg gebyrer, for eksempel fra å bli presset inn i kassekreditten, bør snakke med banken deres, noe som vil gjøre saken riktig.

Les mer

Bankstengninger
De 162 RBS -grenene skal stenges De 49 Lloyds & Halifax filialene stenger Santander stenger 140 filialer HSBC stenger ENNN 62 filialer

Den sa at den fortsatt undersøker årsaken til problemet, og sammen med infrastrukturleverandøren, Vocalink, prioriterer den arbeidet med å behandle de utestående betalingene.

Raskere betalinger sa at systemet har jobbet for full kapasitet siden søndag, så alle betalinger som har blitt sendt siden vil gå gjennom som vanlig.

BBC-nettstedet rapporterte at en mann betalte en kassakreditt etter å ha overført £ 3000 fra sparekontoen til sin daglige konto, som ennå ikke kom.

En talsmann for Faster Payments sa: 'Etter de periodiske problemene søndag med den sentrale Faster Payments -infrastrukturen, er vi klar over at et begrenset antall betalinger som ble sendt mellom 13.00 til 17.30 fortsatt er utestående.

'Vi vil ærlig be om unnskyldning til alle berørte kunder - vi jobber hardt med vår teknologileverandør og alle våre deltakende institusjoner for å sikre at de utestående betalingene blir behandlet så raskt som mulig.

'Ingen som har blitt berørt av dette problemet vil bli stående utenfor lommen - bransjen har en tariffavtale for å sikre at kundene er beskyttet økonomisk i situasjoner som dette.

'Alle som har blitt påvirket av en betaling som ikke har blitt mottatt, bør snakke med sin egen bank, byggesamfunn eller annen leverandør.'

Se Også: