Tesco selger mors bukett på 10 pund til rivaliserende Interflora - og det er 20 pund billigere

Tesco

Horoskopet Ditt For I Morgen

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Tesco selger nå en luksusbukett på 10 pund i forkant av morsdag, og den ser påfallende lik ut som en versjon som ble sett på Interflora.



cheryl cole grønn kjole

Men den største forskjellen mellom de to er prislappen.



Mens Tesco gjengen er en budsjettvennlig £ 10, den Interflora versjon er til salgs for hele £ 30 - det er en enorm prisforskjell på £ 20

Begge buketter inkluderer en rosa rose, tre rosa germini, tre hvite krysantemum, en blanding av rosa nelliker og løvverk.

Interflora -versjonen inneholder 13 stengler, mens Tesco -gjengen inneholder 14.



Tesco -blomstene trener med 71 p per stamme i forhold til Interflora, som vil sette kundene tilbake 2,30 pund per stamme - det er en forskjell på 1,59 pund per stamme.

Når vi snakket om buketten Tesco Head Florist, Michelle Buck, sa: Da vi designet denne buketten, ble vi inspirert av letthet og pastellfarger i godteri. Denne buketten ville se perfekt ut på mammas kjøkkenbord eller peis denne morsøndagen.



Den store verdien buketten er en del av Tescos fulle morsdag som har et bredt utvalg av friske blomster til alle prispunkter og en rekke gaveartikler, inkludert champagne, hjemmetilbehør og skjønnhetssett.

Høydepunkter inkluderer Tesco Finest champagne for £ 7 (var £ 8) og Yankee stearinlys gave sett for £ 6,50 (var £ 9).

Hvis du er fast for flere morsdagers gaveideer, har vi samlet de beste opplevelsene, inspirasjon til ting å gjøre på morsøndag og de beste billige spapausene.

Les mer

Morsdag 2020
Gaver under £ 100 Personlige gaver Blomster Hampers

Se Også: