Ted Baker dropper Debenhams for femårig barneklæravtale med Next

Ted Baker Plc

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: PA)



Den eksklusive motekjeden Ted Baker har signert en femårig avtale med forhandler Next for å utvide sitt sortiment av barneklær.



I samarbeidet vil Next opprette og selge Ted Baker -barn & apos; linjer, inkludert baby, gutter & apos; og jenter & apos; klær, sko og tilbehør.



De nye kolleksjonene lanseres våren 2020 i Next -butikker rundt i Storbritannia - samt gjennom Ted Baker 's nettsted.

Det vil erstatte en nåværende avtale med Debenhams - som avsluttes 29. februar 2020.

Avgjørelsen kommer mindre enn en uke etter at Debenhams avduket sin nye administrerende direktør, Stefaan Vansteenkiste, som vil starte sitt forsøk på å snu forhandleren etter at den gikk i stykker tidligere på året.



Ted Baker -sjefene sa imidlertid at selskapet vil fortsette å levere undertøy og nattøy til varehuset.

Ted Baker -administrerende direktør, Lindsay Page, sa: 'Vi er glade for å kunngjøre denne spennende produktlisensen med Next for å støtte den fortsatte utvidelsen av Ted Baker's voksende samling av barneklær.



'Produktlisensiering er en velprøvd og svært vellykket søyle i Ted Baker's strategi for å ekspandere som et globalt livsstilsmerke. Det gjør det mulig for oss å nøye utvikle merkevaren i nye, relevante kategorier ved å utnytte spesialkompetansen til våre nøye utvalgte partnere.

'Jeg vil benytte anledningen til å takke Debenhams for deres dyktighet og harde arbeid med å etablere og utvikle Ted Baker barneklærvirksomhet, og vi vil fortsette å jobbe med dem i andre produktkategorier.

'Våre barneklær -kolleksjoner - som er små i størrelse, men store i stil - har allerede vist seg utrolig populære blant Ted Baker -kunder. Som en flerkanalsforhandler med globale evner og engroserfaring, er Next den fremragende partneren for å ta Ted Baker fremover i denne kategorien, som vi tror vil levere betydelig vekst i årene som kommer. '

Next har allerede et forhold til Ted Baker, og selger merkene sine gjennom Label -virksomheten. På det siste settet med resultater sa administrerende direktør Simon Wolfson at Label -divisjonen hadde vært spesielt sterk, noe som bidro til å øke 12% vekst i nettsalget.

'Vi er glade for å få muligheten til å hjelpe til med å bygge og utvikle Ted Baker -barnas virksomhet over hele verden. Vi har jobbet med Ted Baker i en årrekke gjennom Label og anerkjenner kraften i merkevaren deres, sier neste sjef, Simon Wolfson.

Se Også: