Te som er doblet i pris - og hvor du kan finne et rimeligere brygge

Te

Horoskopet Ditt For I Morgen

Posh trenger ikke å bety dyrt



amazon prime day 2019

Her er noen nyheter for å gjøre elskere av Lapsang Souchong sputter i tekoppene - gjennomsnittsprisen på teen er doblet.



I mars 2015 var gjennomsnittlig månedlig pris per 10 teposer for røykfylt te på alle supermarkeder £ 1,08, sammenlignet med bare 51 p i april 2014.



Men det er ikke bare tilfelle av krympende teposer.

Vi har mindre valg

Mindre Lapsang for din lolly

mySupermarket, oktober 2014-april 2015

Supermarkeder lagret 50 poser med Lapsang Souchong. Gjennomsnittsprisen per 10 teposer i denne pakken FELLES faktisk 25% mellom januar 2014 og april 2015, ifølge sammenligningssiden mySupermarket .



Men flere og flere supermarkeder droppet det til fordel for den mindre pakken med 20 poser. I april 2015 var den bare tilgjengelig i Asda.

Og pakken med 20 poser er dyrere - i gjennomsnitt er kostnaden for 10 teposer 69p mer.



Finn de billigste elegante teene

Engelsk te i kopp og tekanne

Ettermiddagste - raffinert og billig (Bilde: Getty)

Vi er en nasjon av tedrikkere. Men selv om smaken vår kan forbedres, er vi ikke krus når det gjelder å betale for et brygg. Så ved hjelp av mySupermarket gikk vi på jakt etter den billigste te.

1200 engel nummer kjærlighet

Som du kanskje forventer, er de fleste av de billigste tilbudene supermarkedets eget merke.

Tesco var den allsidige vinneren for beste tepriser. Hvis du bruker teposer, vil du kanskje også ta en tur til Asda. Men løse løvkjøpere vil finne bedre kupp i Sainsbury's.

Earl Grey

Denne aristokratiske blandingen er mer enn hundre år gammel og kan kjøpes for så lite som £ 1,49 hos Tesco . Det er det billigste stedet å kjøpe det løse bladet ditt også .

Assam

Sterk og maltaktig Assam vil sette deg opp for dagen - bare pass på at du kjøper den fra Tesco, der det er 1,49 pund for teposer eller løst blad .

Tekopp fylt med te

(Bilde: Getty)

betydningen av nummer 52

Ceylon

Denne srilankanske teen kan du finne for en bunn-på-koppen £ 1,38 på Asda . Men hvis du vil ha te med løst blad, finner du det beste kjøpet på Sainsbury's, der en pakke er £ 1,50 .

Darjeeling

Delikat Darjeeling er billigst i teposer på Tesco, hvor du kan kjøpe en pakke for £ 1,49 . Men du kan finne den beste løsbladstilbudet fra Sainsbury’s for 1,50 pund .

Lapsang Souchong

Som vi rapporterte, er Lapsang Souchong teposer nå billigst på Asda, hvor du kan kjøpe en Twinings -pakke for £ 2 . Eller spar 35p ved å kjøpe løst blad fra Waitrose eller Ocado .

For mer om å spare penger, som NEWSAM Money på Facebook!

Se Også: