Stella McCartney 'rasende' etter at David Beckham deler bilde av datteren sin på bursdagsfeiringen i Harper's Buckingham Palace på sosiale medier

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Motedesigner Stella McCartney sies å være rasende etter at David Beckham delte et bilde av datteren hennes på sosiale medier på bursdagsfesten i Harper's Buckingham Palace.



Harper og noen av vennene hennes ble ønsket velkommen inn i palasset tidligere denne uken for feiringen.



Ikke overraskende tok hennes stolte foreldre til Instagram for å dele bilder av datteren sin og hennes spesielle øyeblikk.



Men ett bilde, som viste Harper med fem venner, inkludert Stellas yngste barn, Reiley Willis, ser ut til å ha skapt litt oppstyr.

Reileys mamma Stella, selv datter av Beatles -legenden Sir Paul McCartney, liker å holde barna sine utenfor offentligheten og gjør et poeng av å ikke legge ut bilder av dem på nettet.

resultater for verdensmesterskapet 2018

Motedesigner Stella McCartney sies å være & rasende & apos; etter at David Beckham delte et bilde av datteren hennes på sosiale medier på Harper's Buckingham Palace bursdagsfest (Bilde: Instagram/davidbeckham)



hva døde amy winehouse av

Hun spytter nå tilsynelatende fjær etter at gruppeskuddet med Reiley, seks, David Beckham la ut, gikk viralt.

Si din mening om denne historien
Kommenter nedenfor

Den lille jenta kan sees tydelig på bildet som viser hvordan hun står mellom Harper og prinsesse Eugenie, 27. Siden den ble lagt ut for tre dager siden, har den fått nesten 900 000 likes.



En kilde nær Stella fortalte Sol : Stella spytter fjær om det fordi hun alltid prøver å holde barna sine utenfor offentligheten og aldri legger ut om dem på sine egne sosiale medier -kontoer.

Hun er spesielt rasende fordi hun har en OBE og ikke har annet enn respekt for kongefamilien. Hun håpet at ingen ville legge merke til at det var Reiley, og har beskrevet reglene for personalet.

David, som bildeteksten bildet: 'Lucky Harper møte en virkelig prinsesse på Palace' har ikke tatt ned stillingen.

Stella McCartney, avbildet med ektemannen Alasdhair Willis, prøver å holde barna sine utenfor offentligheten

Stella McCartney og ektemannen Alasdhair Willis (Bilde: PA)

En kilde nær Stella (bildet) sa at hun ikke legger ut bilder av barna sine på sosiale medier (Bilde: Getty)

Reiley og Harper ble venner etter at mødrene deres, som begge er motedesignere, opprettet en lekeklubb for jentene sine.

ola jordan jeg er en kjendis

Victoria møtte den andre moteguruen da fotballlegenden David ansatte Stellas mann Alasdhair som stilkonsulent i 2010.

Selv om Harper uten tvil er en av de heldigste jentene på jorden som får feire bursdagen sin i et faktisk kongelig palass, forklarte David denne uken at festen egentlig ikke var arrangert til ære for Harper.

David Beckham og datteren poserer utenfor palasset (Bilde: davidbeckham/Instagram)

Harper Beckham poserer utenfor Buckingham Palace på et bilde delt av mamma Victoria

dave benson phillips få din egen rygg

'Bare for å være tydelig at dette ikke var palasset som åpnet portene til Harpers bursdagsfest, dette var en teselskap der vi og andre gjester ble invitert, så det var en vakker ting å gjøre med mamma, Harper pluss noen få skoler venner, 'skrev David på Instagram.

'Vi var beæret over å få være der, vakre teselskap.'

Mandag delte den stolte pappa David et bilde fra palasset der datteren og vennene hennes ble møtt av prinsesse Eugenie av York.

Harper poserte også utenfor palasset iført prinsessedrakt og hadde en rød ballong på et nydelig bilde som ble delt av moren hennes Victoria.

Arrangementet ble arrangert av prins Andrews ekskone Fergie, i sin private suite mens dronningen var i Edinburgh.

Beckhams er berømt for å legge ut rasende bilder av barna sine på sosiale medier.

På fars dag tidligere i år delte David bilder av ham og sønnene hans med en bildetekst som sa hvordan han verdsetter de spesielle øyeblikkene med familien.

james maddison man utd

David med sine tre sønner Brooklyn, 18, Romeo, 14, og Cruz, 12 (Bilde: Instagram)

David legger ut jevnlige bilder av familien sin (Bilde: Instagram)

Han la ut bildene på Instagram og skrev: 'Øyeblikkene jeg deler med barna mine er utrolig spesielle.

'Enten det er å le sammen når de forteller meg ting om dagen deres på kjøreturen hjem fra skolen, leser en av favorittbøkene deres for dem ved sengetid eller tilbringer tid sammen på ferie.'

Se Også: