SSX Tricky kan snart remasteres - 19 år etter at snowboardspillet først ble utgitt

Teknologi

Det var en gang av de mest populære videospillene på begynnelsen av 2000-tallet, og nå ser det ut til at SSX Tricky kan være tilbake.Snowboardspillet ble først utgitt av EA Sports BIG tilbake i 2001, og var kjent for sin Run DMC-temasang og supermorsomt spill.


Nå har Steven Rechtschaffner, produsenten bak SSX Tricky, avslørt at det populære spillet snart kan remastres.Snakker til Guttebibelen , sa han: Jeg tror det kan fungere. Xbox gjorde en god jobb med å gjenutgi SSX 3 for Xbox One, og den er faktisk vakker.


«Det er i hendene på SSX fordi de eier den intellektuelle eiendommen. Jeg har tenkt på hva det ville bety, om jeg skulle remastere eller til og med starte serien på nytt.

Snowboardspillet ble først utgitt av EA Sports BIG tilbake i 2001, og var kjent for sin Run DMC-temasang og supermorsomt spill (Bilde: Amazon)«Du er avhengig av forventningene folk hadde for lenge siden. Jeg tror lett de kunne remastere [SSX] Tricky, men det ville være massevis av arbeid for å kunne ha direkte head-to-head-konkurranse og gameplay - bare fordi spillet ikke var bygget på den måten.

«Vi gjorde faktisk arkitekten SSX 3 på den måten. Vi hadde fullt ut tenkt å gjøre det spillbart online, slik at det ville være mer mulig.


Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå
Videospillnyheter

Mr Rechtschaffner kastet også lys over utviklingen av det originale spillet tilbake i 2001.

Han forklarte: Det var aldri ment å være et snowboardspill for snowboardere. Det var ment å være et spill for en person som meg som ser disse aktivitetene og ser ting jeg aldri har sett før og tenker 'det ville vært så kult å kunne gjøre'.

Dessverre er det fortsatt uklart når, eller selv om, EA Sports BIG planlegger å relansere spillet - se denne plassen!

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av