Spice Girl deler seg fra langsiktig partner (ikke bekymre deg, denne historien handler ikke om Victoria)

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det er ennå ikke bekreftet hvorfor Mel og Thomas gikk fra hverandre(Bilde: REX)



Vi liker ikke å bringe deg triste nyheter. Vi foretrekker langt å bringe deg glade nyheter, som dette - om en bestemt A -listetype som får en baby denne helgen, eller denne - om en annen A -listetype som får en baby i helgen.



Hva var det som gjorde kjendisene friske for ni måneder siden?



Men vi kan ikke kontrollere hva kjendisene gjør, så vi kan ikke hjelpe det faktum at denne morgenen også gir dårlige nyheter. Ifølge The Sun har Spice Girl Mel C skilt seg fra kjæresten sin på ti år, 45 år gamle Thomas Starr.

løve rømmer fra dyrehagen

Mel vil bli distrahert av Andrew Lloyd Webber. Ikke på den måten. Æsj (Bilde: ITV)

Med de andre jentene på Viva Forever -lanseringen, som vi stort sett brukte på å analysere antrekkene (Bilde: Rex)



Mel og Thomas - som bor sammen i Nord -London - har en datter Scarlet, og møttes første gang da de begge var i Barbados i 2002.

katherine ryan før operasjonen

Siden den gang har de levd et lavmælt liv sammen, i motsetning til noen av de andre Spice Girls og vennene deres. *host Wimbledon i går*



Denne uken fortalte Mel OK! bladet om at hun og Thomas var & fornøyd slik vi er. & apos;

'Vi har et barn sammen og deler et hjem, så det er mye engasjement i livet vårt,' sa hun da hun ble spurt om hvorfor de aldri hadde giftet seg.

100 år yngre på 21 dager

'Vi trenger ikke å gifte oss for å bevise hvor mye vi betyr for hverandre. Jeg er egentlig ikke en jente som har drømt om det store hvite bryllupet som så mange jenter. '

Mel dukket nylig opp med resten av Spice Girls på pressekonferansen for musikalen Viva Forever - der Victoria Beckham så ganske ubehagelig ut, men resten av jentene så ut til å ha det gøy - og spiller også hovedrollen i det nye realityshowet Superstar med Andrew Lloyd Webber.

Så ny singel Mel vil ha mye å fokusere på. Skjønt hvis hun også ønsket å gå på en jenter & apos; natt ute med de andre Spice Girls, som ikke kunne skade. Og hvis vi tilfeldigvis så bildene av det, ville det også være ok.

Se Også: