Sony Xperia XZ Premium: Utgivelsesdato, pris og spesifikasjoner for Sonys nye flaggskip -smarttelefon

Sony

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sony presenterte sin siste flaggskip -smarttelefon, Xperia XZ Premium, på Mobile World Congress i Barcelona.



En etterfølger til Xperia Z5 Premium, som ble lansert i 2015, er XZ Premium en enhet i pluss størrelse med en 5,5-tommers skjerm.



Den har også en rekke premium -funksjoner, inkludert en 4K HDR -skjerm, avansert kamerateknologi og et attraktivt glassdesign.



Her er alt du trenger å vite om Sonys nye toppmoderne enhet.

Pris og tilgjengelighet

Sony sier at Xperia XZ Premium vil være tilgjengelig globalt i to farger - Luminous Chrome og Deepsea Black. Chrome -versjonen er eksklusivt tilgjengelig på Carphone Warehouse i Storbritannia.

Det vil koste £ 649 når du kjøper SIM-fri, eller £ 79,99 på en £ 39 per måned 10 GB kontrakt.



Telefonen kommer til å bli utgitt i Storbritannia 2. juni 2017, og forhåndsbestillinger tas for øyeblikket på begge Sonys offisielle nettsted og Carphone Warehouse .

Design

Xperia XZ Premium har det Sony beskriver som en 'glassløyfe' overflate, noe som betyr at glasset fortsetter hele veien rundt enheten, med metallhetter på bare toppen og bunnen.



Glasset er Corning Gorilla Glass 5, som visstnok kan overleve 1,6 meter, skulderhøyde faller på harde, grove overflater opptil 80% av tiden.

Med en tykkelse på 7,9 mm er den marginalt tynnere enn sin mindre søsken, Xperia XZ, som ble lansert i september i fjor.

Alle knappene er nede på den ene siden av enheten, og det er en fingeravtrykkssensor innebygd i strømknappen, slik at du enkelt kan låse den opp med ett trykk på tommelen.

Baksiden av telefonen er speilet, noe som er praktisk hvis du vil sjekke sminken din, men det betyr at den tar opp fingeravtrykk veldig enkelt.

Vise

Basert på Sonys Bravia TV -teknologi, er Xperia XZ Premium den første smarttelefonen i verden med en 4K HDR -skjerm, som tilbyr eksepsjonell lysstyrke, farge, klarhet og kontrast.

For å vise dette frem har Sony inngått et samarbeid med Amazon Prime Video for å tilby et utvalg av 4K HDR -innhold til Xperia XZ Premium -kunder - inkludert Amazon Originals -serien.

Spesifikasjoner

Xperia XZ Premium har en Qualcomm Snapdragon 835 -prosessor, noe som gjør den til en av de første smarttelefonene som kan 'Gigabit Class LTE', og tilbyr nedlastningshastigheter på opptil 1 Gbps.

Dette er mulig på grunn av det integrerte Snapdragon X16 LTE -modemet, som hevder å levere 'fiberoptiske hastigheter på farten'.

Snapdragon 835-plattformen støtter også grafikkintensivt spill, og fungerer med PlayStation 4, slik at du kan spille spill fra konsollen på smarttelefonen.

Telefonen leveres med en USB 3.1-tilkobling, noe som betyr at filoverføringer er 10 ganger raskere enn USB 2.0 med en overføringshastighet på opptil 5 Gbps, og en USB Type-C-port for enkel lading.

Kamera

Sony har innarbeidet teknologi fra sine førsteklasses kompakte kameraer for å lage det nye Motion Eye -kamerasystemet på Xperia XZ Premium.

Amazon Black Friday-tilbud 2019 Storbritannia

Kameraet har en 19 MP høyoppløselig sensor, med 19% større piksler som hjelper deg med å ta skarpe, detaljerte bilder i svakt lys og motlys.

Den har 'minnestablet bildesensor' som kan ta opp i HD med en hastighet på 960 bilder per sekund, noe som betyr at du kan lage videoer og spille dem av i super slow motion - fire ganger tregere enn på andre smarttelefoner.

Telefonen inneholder også en funksjon som heter Plus Predictive Capture, som automatisk begynner å buffere bilder når den oppdager bevegelse, selv før du trykker på knappen, for å sikre at du ikke går glipp av øyeblikket.

Programvare

Sony hevder at Xperia XZ Premium lærer hvordan du bruker telefonen og tilpasser seg og gir anbefalinger.

Xperia -tips og nye Xperia -handlinger gir deg råd om funksjonene du bruker, og foreslår kartnedlastinger basert på posisjonen din.

I mellomtiden maksimeres batteriet ved hjelp av noe som kalles Smart Stamina -teknologi, som anslår hvor lenge det nåværende batteriet vil vare basert på normal bruk og advarer deg hvis du kommer til å gå tom for strøm senere den dagen.

Det er også noe som heter Battery Care lader telefonen til 90%, venter og lader deretter til 100% like før din normale oppvåkningstid. Dette er designet for å beskytte batteriet og holde det sunt opptil dobbelt så lenge.

Andre funksjoner

Xperia XZ Premium og XZs er vanntett og beskyttet mot støv, så du trenger ikke bekymre deg hvis du blir fanget i regnet, og du kan vaske av smuss under en kran så lenge alle portene og dekslene er godt festet lukket.

Imidlertid bør den ikke være helt nedsenket eller utsatt for sjøvann, saltvann, klorert vann eller væsker som drikke.

Les mer

Mobile World Congress 2017
Huawei P10 utgivelsesdato Omstart av Nokia 3310 Ny LG G6 avslørt Samsung avslører Galaxy Tab S3

Se Også: