'Sniper Elite 5'-utvikling ble offisielt annonsert sammen med V2-remaster

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Eksistensen av Sniper Elite V2 Remastered ble avslørt av en lekket trailer som dukket opp kort på YouTube i går, men utvikler/utgiver Rebellion har bekreftet at en oppdatert versjon av andre verdenskrig i 2012 stealth shooter er virkelig på vei, sammen med det som egentlig er Sniper Elite 5.



Administrerende direktør Jason Kingsley kom med den offisielle kunngjøringen i dag i en Sniper Elite Development Update-video som ble sendt på selskapets offisielle Rykke kanal, som sier at V2 Remastered er på vei til Xbox One , PS4 , PC og Switch senere hans år.



I tillegg til litt lekker 4K-grafikk (der tilgjengelig) vil den tilsynelatende inneholde nye spillbare karakterer, tillegg av en fotomodus og en utvidet flerspillersuite for opptil 16 spillere. All tidligere utgitt DLC vil også bli samlet inn.



Sniper Elite V2 Remastered bringer franchisens andre del til nåværende maskiner (Bilde: Rebellion)

For de som eier den originale V2 på Steam, vil du kunne oppgradere til Remastered-versjonen til en rabattert pris. Spilllagringer vil imidlertid ikke overføres, og spillere av den ene vil ikke kunne delta i flerspiller mot eierne av den andre.

Også i pipelinen for 2019 er Sniper Elite 3 Ultimate Edition for Bytte om , som vil bringe basisspillet og tilleggsinnholdet fra 2014-utgivelsen til Nintendos maskin, og gjøre bruk av konsollens bevegelseskontroller i tillegg til å ha lokal trådløs flerspiller.



Som om det ikke var nok på tallerkenen deres, utvikler Rebellion en frittstående VR Sniper Elite-tittel i forbindelse med Just Add Water, det britiske indiestudioet som jobbet med noen av Oddworld-spillene og Gravity Crash-serien.

Ingen ord om eksakte utgivelsesdatoer ennå (Bilde: Rebellion)



Til slutt ba Kingsley fansen om å forvente en fullverdig hittil utittelig femte ny del i hovedserien Sniper Elite på et tidspunkt, men det vil ikke være noen ytterligere detaljer om det før neste år.

Forrige oppføring Sniper Elite 4 ble kritisk godt mottatt og ble til og med nominert til en BAFTA- og Golden Joystick-pris, så det er liten overraskelse at Rebellion har planlagt en oppfølging. Men gitt den enorme ventetiden på flere nyheter, er sjansen stor for at vi neppe vil se en utgivelse før siste halvdel av 2020.

Siste spillanmeldelser
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: