Sky Mobile vil gi deg en gratis PS4 eller nettbrett når du kjøper en ny telefon

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sky Mobile blir sakte kjent for sine generøse freebies, etter at horder av kunder fikk en gratis TV fra dem på Svart fredag .



Og nå har de avduket et helt nytt parti med fantastiske tilbud akkurat i tide til jul, inkludert gratis PS4-er, nettbrett, Assassins Creed Odyssey og til og med kuponger på £17,99 for å kjøpe hvilken som helst film eller TV-boks på Sky Store.



Gratisdelene vil bli delt ut til alle som kjøper en telefon eller nettbrett fra Sky i desember, enten du velger en Apple, Sony, Samsung, Google eller Huawei enhet, vil du motta en Sky Store-kupong verdt £17,99.



Og hvis du velger mer enn én telefon eller nettbrett på Swap24 eller Swap36, vil du motta en ekstra kupong hver gang, som deretter kan løses inn på Sky Store-nettstedet og brukes til å kjøpe hvilken som helst film som Mamma Mia 2, en juleklassiker som Alv eller en TV-boks.

Vi har listet ut alle de beste tilbudene nedenfor, sortert etter merke, slik at du kan finne ut hvilken freebie du får med hver, med den gratis kupongen på £17,99 som også deles ut med hver - selv om du allerede har en freebie. !

liverpool vs chelsea channel

eple

Endelig en freebie med en iPad (Bilde: Getty Images AsiaPac)



Som en del av Skys festlige tilbud kan du få en iPad for £10 i måneden (vanligvis £16) uten forhåndskostnader og 1 GB datagodtgjørelse på en Swap36-plan når du kjøper hvilken som helst iPhone. Dessverre er det ingen enestående tilbud for gratiskuponger med iPhones.

Samsung

Alle som velger Samsungs flaggskip Galaxy S9-telefon vil også få en Samsung Tab A7 verdt £69. Prisene for Galaxy S9 starter fra £32 i måneden, med 1 GB datakvote og ubegrensede samtaler og tekstmeldinger på Swap24.



Og tilbudene stopper ikke der, for når de kjøper en hvilken som helst Samsung-telefon, kan kunder også få et Galaxy Tab A 10,1-tommers nettbrett for £6 i måneden, uten forhåndskostnader og 1 GB data på Swap36.

Sony

Sony-telefonkunder vil få en hel PS4 og Assassins Creed Odyssey til en verdi av £249

For spillfans, når du kjøper en hvilken som helst Xperia-smarttelefon fra Sony, inkludert XZ3, XZ2, XZ1 og XA2, får du en PlayStation 4 med Assassins Creed Odyssey, verdt hele £249. Prisene starter på en veldig anstendig Sony Xperia XA2 fra £19 i måneden hvis du er ute etter valuta for pengene.

Google

De som ønsker å gi stua og hjem et smart løft denne julen kan velge en Google Pixel 3 og få en gratis Google Home Hub verdt £139. Pixel 3 er tilgjengelig fra £35 i måneden, med 1 GB datakvote og ubegrensede samtaler og tekstmeldinger på Swap24.

Huawei

Sky tilbyr også en julegodbit, med en gratis Huawei Media Pad T3 7 verdt £99 når du kjøper Huawei P20. Prisene for P20 starter fra £23 i måneden, med 1 GB datakvote og ubegrensede samtaler og tekstmeldinger på Swap24.

223 engel nummer betydning

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon på salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

Mobiltelefontilbud 2020
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: