Sky-kunder kan nå få Netflix gratis – her er hvordan

Teknologi

For alle som allerede betaler en gang for sine Himmel abonnement og andre gang for Netflix ... et nytt tilbud som endrer spillet, har nettopp gått live.Som du nå kan få Sky og Netflix alt på ett sted på Sky Q for bare £25 i måneden - nøyaktig samme pris som et standard Sky Q-abonnement.


Den nye månedlige pakkeavtalen på £25 betyr at £8,99 du vanligvis betaler for standard Netflix (HD)-kontoen din nå er helt gratis.Etter å ha lansert i dag (18. oktober) på Sky-nettstedet, etter at rabattbegivenheten er over, vil det samme kombinasjonsabonnementet sette deg tilbake £9 mer, til £34 per måned totalt.


Den ultimate TV-binge-se-opplevelsen

Tilgjengelig for alle nye og eksisterende kunder, men bare i en begrenset periode, inkluderer den Sky Entertainment og Netflix Standard (HD).I tillegg til å kombinere de månedlige betalingene dine, er Netflix nå også fullt integrert på Sky Q-plattformen, så det er ikke nødvendig å lansere en separat app, og det er ikke nødvendig å registrere deg på nytt hos Netflix, siden du bare kan koble til dine eksisterende konto og profiler til ditt nye Sky Q-abonnement.

Mens du fortsatt kan se Netflix som vanlig på appen, i motsetning til standard Netflix, må du registrere deg for et fullt 18-måneders abonnement og betale et førstegangsabonnement £ 20 etableringsgebyr for din Sky Q-boks.


Spar deg selv £9 i måneden

Avtalen er tilgjengelig for alle nye og eksisterende medlemmer, og det tidsbegrensede tilbudet inkluderer tilgang til Sky Entertainment med over 1000 show, inkludert Sky Originals som Chernobyl, Brassic, Catherine the Great og Temple, samt episke Netflix Originals som Stranger Things, Top Boy og The Crown.

Du vil også kunne se over 500 bokssett fra Sky i HD, inkludert de kritikerroste Succession og Sharp Objects – akkurat i tide til de mørkere nettene og den kalde vinteren.