Sandra Bullocks sønn Louis har en enda bedre gutteskap enn Shiloh Pitt

Amerikansk Sladder

Horoskopet Ditt For I Morgen

(Bilde: REX)



Sandra Bullock viser seg å bli vår favoritt blant mødrene på A-listen.



Ikke bare gir den Oscar-vinnende skuespilleren masse veldedighet (Parents Magazine kåret henne til den mest veldedige Hollywood-mammaen, FYI), men hun plukker til og med sin egen sønn fra skolen.



walter mitty jegerklubb

Og har ikke engang brydd seg om å gjøre en innsats ved skoleportene som noen mennesker. Claudia Schiffer, vi ser på deg.

Kledd i svarte leggings og noen ganske lite flatterende trenere, er det helt klart alt Sandra bryr seg om er lille Louis

Og hvem kan klandre henne når han er så enormt søt.



Det er virkelig nesten urettferdig for andre Hollywood -avkom.

(Bilde: REX)



(Bilde: REX)

livaktige sexdukker

(Bilde: REX)

47 år gamle Sandra adopterte 2 år gamle Louis Bardo Bullock (som han nå kalles) fra New Orleans da ekteskapet hennes med Jesse James gikk i stykker.

Hun klarte å holde adopsjonen hemmelig fram til april i fjor.

Og siden den gang har hun vært den kuleste singelen & mamma & apos; noensinne, tok Louis på masse morsomme play-dates med hennes (varme) kjendiskamerater som Ryan Reynolds og George Clooney.

Kanskje Louis prøver på en stefar?

Og tilsynelatende elsker Sandra så mye morskap, at hun planlegger å adoptere en ny baby.

kylie jenner før operasjonen

- Sandra har alltid planlagt å få mer enn ett barn, sier en kilde i nærheten av Sandra til RadarOnline.com.

Hun føler at nå er en god tid for en ny baby å bli ønsket velkommen i familien. Louis er litt ung for å forstå at han kommer til å bli en storebror, men Sandy prøver å gjøre ham klar for overgangen. Det tok henne omtrent 18 måneder å endelig få Louis, og det er ingen tidsplan for når hun skal få det andre barnet. Adopsjonsadvokaten til Sandy har fortalt henne at det kan ta opptil et år å fullføre prosessen. Hun bryr seg ikke om det er en gutt eller jente. Hun vil bare ha en sunn baby.

Bedre guttetråder enn Shiloh Pitt? (Bilde: X17online)

Se Også: