Samsung begynner å selge brukte Galaxy S7-smarttelefoner på en billig måte

Samsung Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsung Galaxy S7 og S7 Edge er ikke billige



Samsung planlegger angivelig å lansere en oppussingstjeneste for smarttelefoner, slik at folk kan kjøpe brukte håndsett for en brøkdel av prisen.



Selskapet vil pusse opp high-end telefoner som returneres til selskapet av kunder som registrerer seg for et ettårig oppgraderingsprogram, fortalte en person med direkte kjennskap til saken Reuters .



Disse inkluderer sannsynligvis Samsungs flaggskip Galaxy S7 og S7 Edge -enheter, samt Galaxy Note 7, som ble solgt i forrige uke.

Samsung vil da videreselge disse telefonene til en lavere pris. Kilden nektet å fortelle Reuters hvor stor rabatten ville være, eller hvor mange oppussede enheter Samsung forventet å selge.

Det antas at tjenesten kan lanseres i markeder som Sør -Korea og USA allerede i 2017.



Planen kan hjelpe Samsung med å maksimere driftsmarginene og avverge konkurranse fra billigere kinesiske rivaler som Huawei og Xiaomi.

Etter hvert som veksten i det globale smarttelefonmarkedet treffer et platå, leter Samsung etter nye kunder i fremvoksende markeder som India, hvor den gjennomsnittlige smarttelefonen selger for mindre enn $ 90.



Ved å gi folk muligheten til å kjøpe brukte enheter til en lavere pris, håper selskapet å gjøre premium-enhetene sine tilgjengelige for flere kjøpere.

Samsungs Galaxy Note 7 ble solgt i Storbritannia forrige uke

Samsungs største rival Apple selger allerede oppussede iPhones på en rekke markeder, men oppgir ikke salgstall. Disse har en gjensalgsverdi på rundt 69% av den opprinnelige prisen et år etter lanseringen.

Noen markedsanalytikere har imidlertid advart om at tilbud på oppussede enheter kan kannibalisere salget av Samsungs andre mellomstore enheter, som Samsung J5.

'Noen forbrukere foretrekker kanskje å kjøpe oppussede, brukte premiummodeller i stedet for nye budsjettmerker, muligens kannibalisering av salg av nye enheter fra disse budsjettprodusentene,' sa Deloitte i en rapport.

meningsmåling

Vil du kjøpe en brukt smarttelefon?

0+ STEMMER SÅ LANGT

JAIKKE

Se Også: