Samsung Galaxy S9: Utgivelsesdato, pris, spesifikasjoner og alle de andre store detaljene om 2018 første Android -supertelefon

Samsung Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsung satte først baren for flaggskip -smarttelefoner tidlig i 2017 med sin fantastiske Galaxy S8 og deres nye S9 -enhet fortsetter bare det sørkoreanske teknologiske kraftverkets styre i smarttelefonverdenen.



Ved siden av Google Pixel, fremsto Samsung Galaxy S8 som et populært alternativ til Apples iPhone 8 og iPhone X -telefoner i fjor, og nå har nye S9 hevet linjen enda høyere.



hvor er jeg registrert for å stemme

Som vanlig har det nye Samsung -flaggskipet blitt avslørt på et dedikert arrangement i forkant av Mobile World Congress -showet i Barcelona.



Samsungs Galaxy S9 inviterer til 2018

(Bilde: Samsung)

Samsung var det første selskapet som eksperimenterte med en kant-til-kant-skjerm samt ansiktsskanningsfunksjoner for opplåsing. Andre aspekter ved telefonene, som Bixby personlige assistent, har ikke lykkes.



Den nye Galaxy S9 vil inneholde mange interessante funksjoner - men den vil ikke være billig.

Siste nytt

Android -tyngden vil inneholde avanserte 3D -emoji -tegn som reagerer på ansiktsuttrykk. Disse vil være 'mer avanserte' enn Animoji -karakterene Apple skapte for å vise kraften til iPhone X.



De nye telefonene vil også være de første fra produsenten med stereohøyttalere.

Samsungs skyv inn i 3D -emoji er fornuftig gitt hvor populær Apples skapelse har blitt. Det er også en måte å sette et vennlig ansikt på den avanserte programvaren for ansiktsgjenkjenning kalt 'Intelligent Scan' som selskapet angivelig pakker inn i telefonen.

Utgivelsesdato

(Bilde: Getty)

Galaxy S9 kan forhåndsbestilles nå og kommer i salg 16. mars.

Vi har avrundet de beste tilbudene fra alle de store forhandlerne, inkludert store datatilbud, de billigste tariffene og nettverkene som tilbyr de aller beste freebiene. Du kan lese den her. Men kort sagt:

  • Den beste S9 -avtalen er: £ 62 per måned for alt du kan spise data, ubegrensede minutter og tekster pluss en £ 79 forhåndskostnad fra Tre.
  • Den beste S9 Plus -avtalen er: £ 55 i måneden for 16 GB data, ubegrensede minutter og tekster uten forhåndskostnader, på Vodafone fra Fonehouse.

Samsung Galaxy S8 (Bilde: Getty Images Nord -Amerika)

prins william aston villa

Les mer

Samsung Galaxy S9
Pris, utgivelsesdato og spesifikasjoner i Storbritannia Hvordan kjøpe det først Praktisk gjennomgang Samsung Galaxy S9 siste nytt

Pris

(Bilde: )

Samsung har priset S9 til 849 euro (£ 750; $ 1,047) og S9+ til 949 euro (£ 838; $ 1,170) - 50 euro mer enn S8 og S8+.

Design

(Bilde: Androidandme.com)

bellew vs haye billetter

Bildet (over) viser begge telefonene bakfra, og selv om det ligner på Samsung Galaxy S bestselgende selskap i fjor, er det noen få viktige forskjeller.

Til å begynne med har den større versjonen av telefonen nå et kamera med to objektiv som ligner på Apples premium iPhone X.

For det andre har fingeravtrykkskanneren blitt flyttet fra ved siden av kameralinsene til under dem.

Dette er sannsynligvis en følge av kritikken fra S8 og S8+ om at fingeravtrykkskannerne var for vanskelige å nå for de fleste.

Bildet ovenfor ble først delt på den kinesiske sosiale medieplattformen Weibo og oppdaget av Androidandme.com .

Spesifikasjoner

(Bilde: )

Selv om det ytre designet forblir praktisk talt uendret, er historien ikke den samme på innsiden av telefonen.

Inne i S9 er en 10-nanometer okta-kjerneprosessor som gir telefonen nok strøm til å doble som en stasjonær PC gjennom DeX-tilbehøret. Det betyr at dette virkelig kan være slutten på den tradisjonelle datamaskinen.

Det nye håndsettet har 4 GB RAM eller 6 GB, avhengig av om du velger 5,8-tommers S9 eller 6,2-tommers S9+, med begge telefonene med den samme Quad HD+-skjermen, også 2960 x 1440 piksler.

Den har også en IP68 -klassifisering, noe som betyr at den er vanntett til en maksimal dybde på 1,5 m i opptil 30 minutter.

Når det gjelder utsiden, har fingeravtrykkskanneren også skiftet fra siden av kameralinsen til under den, i tillegg til at den har lagt til to stereohøyttalere på enheten for første gang. Du vet hva de sier ... hvis det ikke går i stykker ...

Det beste av alt er at Samsung også har bestemt seg for å beholde 3,5 mm hodetelefonkontakten, til tross for at både Apple og Google har sluppet den fra enhetene sine.

Les mer

hva skjedde med jedward
Beste teknologiske produkter
Bærbare datamaskiner Bluetooth -øretelefoner Bluetooth -mus Bluetooth høyttalere

Funksjoner

Ryktene tyder på at Samsung Galaxy S9 vil ha avansert teknologi for ansiktsgjenkjenning (Bilde: Maxwell Weinbach)

Samsung viker ikke unna å pakke telefonene med de nyeste funksjonene. I 2017 så vi Iris Unlock og introduksjonen av Bixby personlige assistent samt den unike DeX-stasjonen som gjorde telefonen til en fullverdig datamaskin.

Akkurat som Apples ansiktsstyrte Animoji. S9 pakker i et 8MP front -front autofokus kamera i tillegg til muligheten til å lage en 'augmented reality' emoji - i utgangspunktet en 3D -tegneserieversjon av ansiktet ditt som kan gjenkjenne opptil 18 forskjellige uttrykk, slik at du kan sende emojis uten å sende emojis.

Selv om tidligere Galaxy -modeller har inkludert en Iris Scanner, hevder XDA at 'kombinere den med ansiktsgjenkjenningsteknologi betyr at den forhåpentligvis blir bedre til å sikre telefonen.'

Se Også: