Samsung Galaxy S8 tips og triks-inkludert enhåndsmodus, delt skjerm med flere oppgaver og ta et skjermbilde

Samsung Galaxy S8

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samsungs Galaxy S8 har blitt solgt i Storbritannia, slik at briter endelig kan få tak i den mest begjærte Android-enheten på markedet.



Mens den beholder mange av de mye roste funksjonene til Galaxy S7 Edge, for eksempel den buede skjermen, 12 megapiksler bakkamera, trådløs lading og vannmotstand, har den lagt til akkurat nok til å heve den over sine konkurrenter.



Det nye håndsettet har en fantastisk 'uendelig' skjerm, banebrytende ansiktsgjenkjenningsprogramvare og et nytt kunstig intelligens-grensesnitt kalt Bixby.



Hvis du var blant de første som kjøpte Galaxy S8, har du sannsynligvis fortsatt tatt tak i alle de nye funksjonene, så her er noen tips og triks for å komme i gang.

(Bilde: )

Bruk to apper samtidig

Galaxy S8 kommer med en funksjon som heter Snap Window som lar deg bruke to apper side om side.



har noen vunnet set for life uk

Dette kan være veldig nyttig hvis du vil bla gjennom Facebook mens du holder øye med e -postene dine, eller WhatsApp dine venner mens du sjekker Google Maps.

For å åpne apper i delt skjermvisning, må du først starte de to appene du vil kjøre side om side. Gå deretter tilbake til startskjermen.



Trykk på 'Nylig' -knappen på skjermtastene nederst til venstre på skjermen (det er den som ser ut som to rektangler oppå hverandre).

Bla gjennom til du finner appen du vil skal vises øverst på skjermen, og trykk deretter på Snap Window -ikonet i toppteksten til den appen.

Du kan deretter velge en annen app for å knipse til bunnen av skjermen på samme måte.

For å gå tilbake til fullskjermsvisning, hold nede på skillelinjen mellom de to appene og dra opp eller ned til en av appene forsvinner.

Ta et skjermbilde

Uten fysisk hjemmeknapp håndteres skjermbilder litt annerledes på S8 enn tidligere Galaxy -telefoner.

epsom derby runners 2016

Den enkleste måten å ta et skjermbilde er å trykke på strøm- og volum ned -tastene samtidig.

Alternativt kan du aktivere sveipebevegelser ved å gå til Innstillinger> Avanserte funksjoner og slå på 'Palm sveip for å fange'. Dette lar deg ta et skjermbilde ved å sveipe håndkanten over skjermen.

Tips for vinparing

Samsungs Siri -rival Bixby har fortsatt en lang vei å gå før det blir virkelig nyttig, men en applikasjon som fungerer veldig bra, er å bruke Bixby Vision for å få tips om paring av vin.

Bare start kameraappen, og deretter ikonet som ser ut som et øye i nedre venstre hjørne. Ta deretter et bilde av etiketten på en bunn av vin.

Bixby vil bruke bildegjenkjenning for å søke etter vinen og få frem informasjon som årgang, pris eller foreslåtte matparinger fra Vivino .

(Bilde: )

Beskytt øynene dine

Hvis du har for vane å bruke telefonen om natten, er det lurt å slå på Samsungs blå lysfilter.

Dette endrer fargen på skjermen for å redusere blått lys, unngå belastning på øynene og hjelpe deg med å sove bedre.

Gå til Innstillinger> Skjerm> Blått lysfilter for å endre tider og styrken til effekten.

Tilpass alltid på displayet

Galaxy S8 har en alltid på-skjerm, noe som betyr at den vil vise viss informasjon, for eksempel klokkeslett og dato, selv når den er i standby-modus.

Du kan aktivere dette ved å gå til Innstillinger> Låseskjerm og sikkerhet> Alltid på skjermen og bytte bryteren til 'På' -posisjonen.

tom wallace gregg wallace

Mens du er der, kan du også tilpasse klokkestilen, fargen og bakgrunnen. Med noen få av stilene kan du også trykke på tomme flekker på skjermen for å legge til mer informasjon som en annen klokke eller et bilde.

Hvis du bare vil at alltid-på-skjermen skal forbli på i løpet av dagen og slå seg av om natten, trykker du på 'Sett tidsplan' for å velge av og på-tiden.

Når alt er konfigurert slik du vil ha det, trykker du på 'Bruk' øverst på skjermen.

Rediger kantpanelet

Samsungs Galaxy -telefoner er forskjellige fra andre Android -telefoner ved at de har et kantpanel som kan tilpasses, og som gir rask tilgang til prioriterte kontakter og mest brukte apper.

Du kan velge hva som skal vises i dette panelet ved å gå til Innstillinger> Skjerm> Kantskjerm.

Du kan også legge til og fjerne paneler ved å trykke på 'Kantpaneler'.

Fargekodede anropsvarsler

Hvis telefonen er med forsiden ned, er det et alternativ for å få kantene til å lyse når det er et innkommende anrop.

Dette er ideelt for møter, fordi telefonen din vil avsløre at det er et innkommende anrop uten at du trenger vibrasjon eller viser alle som ringer.

For å aktivere denne funksjonen, gå til Innstillinger> Skjerm> Kantskjerm og slå på 'Kantbelysning'.

Hvis du har konfigurert prioriterte kontakter i People -kanten, og en av dem ringer, lyser kantene på skjermen i hvilken farge som er tilordnet dem.

Kantbelysning ble først introdusert i Galaxy S6 Edge, så det er ikke en ny funksjon, men den kan ikke bli funnet på andre Android -enheter.

Lag en GIF

Med Galaxy S8 kan du lage en GIF umiddelbart fra alt som spilles på telefonen din - som en video på Facebook, Instagram eller YouTube.

(Bilde: )

Start med å aktivere Smart Select -kantpanelet ved å gå til Innstillinger> Skjerm> Kantskjerm> Kantpaneler.

Når videoen er vist på skjermen, drar du i kantpanelet, sveiper for å få tilgang til Smart Select -panelet og velger 'Animasjon'.

Et forhåndsvisningsvindu vil vises, som du kan flytte og justere for å dekke den delen av skjermen du vil fange.

svart og hvit minstrel show

Trykk på 'Record' for å starte innspillingen av videoen, og igjen for å stoppe. En timer og filstørrelsesindikator vises på skjermen, slik at du kan se størrelsen og lengden på klippet.

Aktiver enhåndsmodus

Galaxy S8 og S8+ er en ukonvensjonell form, noe som gjør det litt strekk å nå toppen av skjermen med en hånd.

Heldigvis har Samsung inkludert en funksjon som lar deg krympe skjermpanelet ved å sveipe inn diagonalt nede fra venstre eller høyre, slik at alle kontrollene er innen tommelen din.

Alternativt kan du gå til Innstillinger> Avanserte funksjoner> Enhåndsmodus og velge 'Knapp'. Dette vil bety at du kan trykke på hjemmeknappen 3 ganger, og den vil krympe til enhåndsmodus.

Lås opp telefonen med et blikk

Galaxy S8 kommer med en praktisk ansiktsgjenkjenningsfunksjon som lar deg låse opp telefonen ved å bare holde den foran ansiktet ditt.

For å aktivere dette, gå til Innstillinger> Låseskjerm og sikkerhet> Ansiktsgjenkjenning. Skriv inn PIN -koden, passordet eller mønsteret hvis du blir spurt.

Galaxy S8 vil guide deg gjennom prosessen med å registrere ansiktet ditt. For å bruke ansiktet ditt til å låse opp telefonen, må du kontrollere at ansiktsopplåsing er slått på

(Bilde: Samsung Mobile)

Alternativet for ansiktsgjenkjenning er uten tvil det raskeste og mest praktiske, men det er ikke like sikkert som de andre metodene, da det kan forfalskes ved å bruke et bilde av ansiktet ditt.

Av denne grunn kan den ikke brukes til å autentisere tilgang til Samsung Pay eller Secure Folder.

Hvis du heller vil bruke fingeravtrykksleseren eller irisskanneren, kan disse konfigureres på samme måte.

Start kameraet fra låseskjermen

Dobbelttrykk på standby -knappen for å starte kameraet. Du kan gjøre dette fra låseskjermen eller et annet sted i telefonen.

sex på et fly

Hvis den ikke er slått på, åpner du Kamera -appen, velger Innstillinger og slår på 'hurtigstart'.

Skyll det

I likhet med forgjengeren er Galaxy S8 IP68-klassifisert, noe som betyr at den er støvbestandig og kan dyppes i vann til en dybde på 1,5 meter i opptil 30 minutter.

Så den vil overleve en dukkert i vasken eller ned i toalettet, og den vil ikke gå i stykker hvis du heller en drink over den, men du vil sannsynligvis ikke ta den med å svømme.

Vi forstår at du kan være motvillig til å risikere å dunke gadgeten din på £ 689 i en bøtte med vann, men vær trygg på at hvis den blir klissete eller skitten, vil du ha det helt fint når du kjører den under springen.

Se Også: