Sam Billings forlot 'i strid' etter å ha tatt ballen til nedre regioner under The Hundred

Siriss

Horoskopet Ditt For I Morgen

Etter å ha ledd av Alex Hales da han to ganger ble truffet i de nedre regionene under De Hundre i fjor, Sam Billings har innrømmet 'det tjener meg rett' etter å ha lidd en lignende skjebne selv.



Under kampen mellom Trent Rockets og Oval Invincibles forrige sesong, Reece Topley treff Hales akkurat der det gjør vondt i påfølgende leveranser. Og Billings, som var kaptein for Invincibles i den kampen, kunne sees le bak stubbene sammen med Topley og til og med dommer Nigel Llong.



storebror - kurs

Imidlertid var Billings i år det uheldige offeret da han bommet på et forsøk på reversering av walisisk Brann spinneren Adam Zampa og ble truffet under beltet. Smerte var etset i ansiktet til Billings da han kollapset til bakken, mens både Kevin Pietersen og Robert Croft ler på bekostning av kommentarer.



Og da han ble spurt om det etter kampen, sa Billings til Sky Sports: «Det tjener meg rett. Jeg lo av Alex Hales på Oval i fjor da han hadde to av to.

'Det blir ikke bedre med alderen. Jeg var i strid da jeg kom meg ut også, jeg var i mye strid.'

The Invincibles vant til slutt kampen med 39 løp etter at Will Jacks' eksplosive 81 av 45 baller så dem totalt 158-5. Som svar klarte Fire bare 119-6, med spinner Sunil Narine som tok 3-21 og Tom Curran plukket opp 2-14.



Billings reflekterte over seieren og la til: 'Alltid her i Cardiff handler det om å bruke banen. Det kan være veldig to-fart, som vi så i dag. Det er laget for Sunil Narine.

'Han bowlet i nettene i går på et veldig likt underlag, og jeg tror ikke noen slo ham! Han fikk omtrent 17 wickets... Han er bare en verdensklasseutøver, og for en kaptein kan han bare bowle når som helst av spillet, som er enormt.



å se nummer 11 engler

'Will Jacks slo også vakkert, og tjente rett på slutten på en vanskelig bane. Vi tapte for mange wickets tidlig den andre kvelden. Han er en ung spiller som har en spennende fremtid foran seg. Det var et slag i voksen alder. .'

Se Også: