Sainsbury's for å revidere måltidet håndtere høyere pris og Costa Coffee lagt til menyen

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sainsbury

Sainsbury's endrer lojalitetsordningen fra 17. mai(Bilde: NurPhoto via Getty Images)



Sainsbury's har bekreftet at det rister opp tilbudet om måltidstilbud neste uke - og legger Costa Coffee til menyen med en ny, høyere pris.



Supermarkedet legger til mer enn 300 varer i den oppgraderte kampanjen, med alternativer som varm pizza, kyllingporsjoner og fylte lokker som hovednett.



Costa Coffee vil være på menyen, og gir deg muligheten til å velge en kopp i vanlig størrelse - og pølseruller, potetkiler og pølser vil regne som sider.

Frokostmat for tidlige pendlere, som hasbrun og grøt, vil også være tilgjengelig.

Sainsbury tar for øyeblikket 3 pund for måltidsavtalen, som inkluderer hovedretter, snacks og drikke, men denne prisen vil gå opp til 3,50 pund med de nye alternativene.



Måltidet som du kjenner, får en oppussing

Måltidet som du kjenner, får en oppussing (Bilde: Twitter/@jonmarkbaldwin)

Totalt vil det være rundt 500 varer å velge mellom når det fornyede tilbudet ruller ut 17. mai.



Fordelt på dette inkluderer 110 hovedmåltider, 153 snacks og 238 drinker å velge mellom.

En fullstendig liste over valg har ennå ikke blitt offentliggjort av Sainsbury's før lanseringen, så vi kan ikke si hvilke varer som vil gi deg den beste besparelsen.

Men det har sagt at nye alternativer vil inkludere en plantebasert No Tuna & Sweetcorn sandwich laget av kikerter, og en Thai Green Chicken sandwich.

Rystingen skjer neste uke

Rystingen skjer neste uke (Bilde: Adam Gerrard/)

Hva synes du om de nye alternativene? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor

Sainsburys måltidstilbud er tilgjengelig i nærbutikker, supermarkeder og bensinstasjoner.

Sainsbury's Food to Go -kategorisjef Charlotte Alberry sa: Vår nye, store verdi On the Go -måltidstilbud vil tilby kundene et sterkt utvidet utvalg av lunsj- og frokostvarer, samt varm mat for første gang.

Vi er også glade for å legge til varme drikker i avtalen, inkludert Costa Coffee, og deilige ferske bakverk fra våre bakerier i butikken.

Med over 500 produkter på tvers av hovedretter, snacks og drikke nå inkludert, er de forskjellige kombinasjonene uendelige, og vi er sikre på at vi har noe som passer for alle.

Registrer deg på NEWSAM Money & s nyhetsbrev for de siste rådene og nyhetene

Fra universell kreditt til permisjon, ansettelsesrettigheter, reiseoppdateringer og nødhjelp - vi har alle de store økonomiske historiene du trenger å vite om akkurat nå.

Registrer deg på vårt nyhetsbrev fra NEWSAM Money her.

Oppdateringen fra Sainsbury kommer da supermarkedet bekreftet at den tester kafeene og restaurantene i Carluccio på tre steder.

Det første formatet vil være en kaffebar i Sainsbury's St Albans -butikken, som åpner 3. juni med plass til 45 kunder.

En Carluccio's Counter følger den 4. juni i Sainsbury's Leamington Spa -butikken, som byr på delikatesser.

Og det tredje konseptet, som åpner i Birmingham i juli, vil være et Restaurant Hub som tilbyr mat fra merker som Caffe Carluccio's, GBK, Slim Chickens, Harry Ramsdens og Ed's Easy Diner.

Se Også: