Sainsbury lanserer ny gin og tonic som faktisk er bra for deg

Alkohol

Horoskopet Ditt For I Morgen

Skål for det(Bilde: E +)



jan vertonghen svart øye

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Alkohol er ofte forbundet med tomme kalorier og dårlige beslutninger, men etter hvert som en ny generasjon drikking (eller ikke drikking!) Utvikler seg, gjør alkoholmerker seg det også.



Som spritgiganten William Grant & Sons har nettopp lansert sin første alkohol med lavt alkoholinnhold, med en alkoholverdi på bare 0,5%.

Kalt ATOPIA, til tross for at den inneholder 75x mindre alkohol enn en gin og tonic, er den nye bakrusfrie tippen fortsatt laget på lignende måte som standard gin.

Å bruke metoder for naturlig destillasjon og botanisk ekstraksjon betyr at drikken får sin smak fra naturlige kilder, i stedet for å bli fylt med sukker, med ATOPIA som inneholder bare 5 g sukker per 100 g.



Det er laget av et stort navn alkoholmerke

Dessverre vil all den forsiktige destillasjonen gi deg samme pris som en god flaske ekte alkohol, med ATOPIA som koster £ 24 for en 70cl flaske på Sainsbury & s Master of Malt akkurat nå, selv om Ocado for øyeblikket har det på tilbud for £ 20.



er johnny vaughan og michael vaughan relatert

Det er to forskjellige smaker å velge mellom: ATOPIA Spiced sitrus, som - som navnet antyder - kombinerer smakfulle sitrus smaker med delikat krydder, mens ATOPIA Wild blossom har innslag av grønt eple sammen med blomsternoter.

Den skotske destillatøren er det samme selskapet bak slike som Glenfiddich, Tullamore Dew og Monkey Shoulder, med den nye 0,5% gin sannsynligvis blitt lansert for å holde tritt med nøkternhetstrenden som tar over nasjonen, noe som har betydd at alkoholindustrien enten må innovere for å friste forbrukere til baren, eller uunngåelig fase i glemmeboken sammen med våre tapte minner fra gamle år.

Server det som du ville alkohol

maur og desember lørdag kveld takeaway bryllup

Når det gjelder den 0,5% ABV, skyldes de små alkoholholdige restene hovedsakelig måten drikken brygges på. Andre matvarer som bananer tester også positive for små nivåer (0,4% per porsjon) alkohol.

Selv om det ville være umulig å bli full av 0,5%, har sprit med lavt alkoholnivå blitt designet for å etterligne den sanseopplevelsen av alkohol, så selv om de er ideelle for fortsatt å være med under graviditet eller unngå en bakrus, vil vi ikke anbefale overlate dem til de minste eller en alkoholisert alkoholist.

ATOPIA ble opprettet av Lesley Gracie, prisbelønte Master Distiller hos William Grant & Sons, og har tilsynelatende en tilgjengelig, men tydelig smaksprofil som tar sikte på å 'heve den moderate drikkeopplevelsen.'

Det er to smaker

ta meg ut av blackout

Les mer

Alkoholhistorier
Det er INGEN sikkert alkoholnivå Å drikke vin øker mannlig fruktbarhet Unge foretrekker ugress fremfor sprit Har bakruspiller blitt oppfunnet?

Lesley kommenterer: ATOPIA er en eksepsjonell væske som bruker vår destillering og blandingskunnskap for å skape en ny generasjon brennevin.

Inspirert av de mer bevisste, livsstilsvalgene til dagens forbruker, kommer den utsøkte væsken i to perfekt balanserte smaker. Vi har sørget for at det ikke går på kompromiss med smaken - smaken av ATOPIA er full, fra første smak til slutt.

Se Også: