Sainsbury's blir det første store supermarkedet som slutter å selge CDer og DVDer i butikker

Sainsbury's

Horoskopet Ditt For I Morgen

Sainsbury

Sainsbury's skal slutte å selge CDer og DVDer(Bilde: Getty Images)



Sainsbury's skal bli det første store supermarkedet som slutter å selge CDer og DVDer i butikkene.



Sjefer hos Big Four -kjøpmannen sa at avgjørelsen er tatt etter fremveksten av strømmetjenester, som har blitt akselerert på grunn av lockdown.



ksi vs logan paul live stream gratis

Salget av sølvskivene fases ut i butikkene, selv om Sainsbury & s vil fortsette å selge vinylplater i noen butikker.

Dens konkurrerende supermarkeder, inkludert Tesco, Asda og Morrisons, fortsetter å selge både CDer og DVDer og har ikke gitt noen kunngjøringer om å trekke dem fra salg.

Nedgangen i CD- og DVD -salg har i stor grad blitt skylden på at folkestrømmen som Netflix, Disney+ og Spotify har vokst populært.



Sainsbury sier at en nedgang i salget av CD og DVD ligger bak flyttingen

Sainsbury sier at en nedgang i salget av CD og DVD ligger bak flyttingen (Bilde: PA)

Britene meldte seg på 12 millioner flere TV -streaming -abonnementspakker i år, ifølge tall fra Omdia, med flere mennesker sittende hjemme på grunn av koronaviruspandemien.



clare balding partner alice

36 millioner mennesker meldte seg på Netflix og Amazon Prime Video for sine tjenester i Storbritannia, et hopp fra de 24 millionene som ble spilt inn i slutten av 2019.

Nedgang i CD- og DVD -salget hadde fått skylden på nedleggelsen av HMV -butikken lenge før koronakrisen.

HMV har kollapset i administrasjon ved to separate anledninger, hvor musikk- og filmforhandleren til slutt ble kjøpt i en redningsavtale av musikkmogulen Doug Putman i februar 2019.

En talsperson fra Sainsbury sa: 'Våre kunder går i økende grad online for underholdning.

733 engel nummer betydning

'Tidligere i år tok vi beslutningen om gradvis å avvikle salget av DVDer og CDer, slik at vi kan bruke ekstra plass til mat og populære produkter som klær og husholdningsartikler.'

I andre nyheter fra Sainsbury kunngjorde supermarkedet denne uken en rekke nye priskutt da det byder på å konkurrere med rabattkonkurrent Aldi.

Sainsbury sa at det er kutte prisen på 60 populære varer , inkludert fersk frukt og grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og lagringsskap.

Se Også: