Rylans kjendiser samles for å tilby støtte under ekteskapsbrudd

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Bare redaksjonell bruk Obligatorisk kreditt: Foto av Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock (10484596ak) Rylan Clark 'This Morning' TV -show, London, Storbritannia - 25. november 2019 TELLYS BUSIEST MAN! RYLANS FESTIVE SPECIAL Rylan er i ferd med å bli den travleste mannen på TV - fra Supermarket Sweep, Ready, Steady Cook, til Strictly: It Takes Two, han vil ikke være ute av skjermene våre når som helst snart. Som om det ikke var nok til å holde ham opptatt, er han her for å fortelle oss alt om sitt nye juleshow - 'Kjøp det nå til jul' på Channel 4. Helvete avslører også hvordan han klarer det hele, hvorfor han har blitt politisk og hvordan det er mannen hans Dan som er sin største kritiker. 'This Morning' TV -show, London, Storbritannia - 25. november 2019



1117 engel nummer kjærlighet

Rylans kjendiser samler seg rundt for å tilby støtte ettersom han er i et veldig mørkt sted & apos; midt i ekteskapsbruddet, har en innsider fortalt.



Den populære TV -favoritten kunngjorde i forrige uke at ekteskapet hans med Dan Neal er over etter nesten seks år.



Men stjernen, som møtte Dan da han intervjuet ham som en deltaker mens han var vert for Big Brother's Bit On The Side, har vært uten jobb i syv uker og etterlot fans og venner bekymret for hans velvære.

Ryan blir angivelig hjulpet av sin gode venn Katie Price, og tidligere X-factor-mentor Nicole Scherzinger, Simon Cowell og andre This Morning-programleder Ruth Langsford.

En kilde fortalte Tettere : Spesielt Katie Price har vært hans stein de siste ukene, og siden hun har vært gjennom tre ekteskapssplitt selv, forstår hun plagen han går gjennom.



'Nicole har også sendt ham en melding og har gitt ham en liste over bøker som har hjulpet henne gjennom smertefulle brudd.'

Rylan og Dan på en sjelden presentasjon av dobbeltakt på This Morning i 2017

Rylan og Dan på en sjelden presentasjon av dobbeltakt på This Morning i 2017



Kilden avslørte videre at stjernen var på et 'veldig mørkt sted' men fant det & apos; enormt trøstende & apos; å få vennene sine til å støtte ham.

Stjernen tok en Rylan og Dan giftet seg i 2015 etter et toårig forhold, og Rylan var også stefar til Dans sønn 21 år gamle sønn, Cameron, fra hans tidligere forhold.

I en uttalelse forrige uke sa han: 'Etter rapporter om at Dan og jeg tilbringer tid fra hverandre, føler jeg at jeg må si ifra - ettersom måten det blir rapportert på er urettferdig.

'Jeg har gjort en rekke feil som jeg beklager dypt og uunngåelig har ført til sammenbruddet av ekteskapet vårt. Jeg har tatt meg tid fra jobben, for jeg er ikke på et bra sted for øyeblikket og søker hjelp. '

Rylan og Dan skrev historie som det første par av samme kjønn som presenterte This Morning

Rylan og Dan skrev historie som det første par av samme kjønn som presenterte This Morning (Bilde: danpneal/Twitter)

Den tidligere X Factor -sangeren, 32, gjorde imidlertid en sjelden tilbakevending til sosiale medier tidligere denne uken for å ønske nevøen sin mange lykkelige retur.

Han delte bilder av en utrolig drypp bursdagskake sammen med ham og Harvey på ferie med bildeteksten: 'Happy 21st birthday weekend, Harvey. Kan ikke tro at min lille nevø ikke er så liten lenger! '

Hans forrige pause fra sosiale medier kom sist fredag ​​da han delte en oppdatering med følgere og sa at han håpet å komme tilbake på jobb snart.

På Instagram skrev han: 'Jeg ville bare skrive en melding for å takke dere alle for kjærligheten og godheten dere har vist oss.

er frank skinner uvel? 2017

'Vi prioriterer for tiden vår psykiske helse og passer på de rundt oss vi elsker mest. Jeg jobber for å komme tilbake til jobbene jeg liker etterhvert. Takk for at du var tålmodig med meg X. '

Se Også: