Rylan Clark-Neal og ektemannen Dan plysjputen med fløyelssofa og stol i dagbokrommet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

La

La oss se inne i den lekne puten - komplett med BB -dagbokrom og X Factor of berømmelse - som Rylan Clark -Neal og mannen hans Dan delte som deres kjærlighetsreir i mange år



Den populære programlederen Rylan Clark-Neal og ektemannen Dan bodde i luksus på Essex plysjputen før de angivelig tok slutt på ekteskapet.



Fans falt pladask for paret, som til og med skrev historie som den første homofile presentasjonsduoen på This Morning, og ble feid bort i sin moderne eventyrromantikk.



Paret møttes i 2013 etter at Rylan intervjuet Dan da han kom ut av Big Big Brother -huset, og etter å ha slått det av, opprettet de snart sitt eget kjærlighetsreir borte fra BB -kameraene.

Hjemmet deres ble forvandlet til et overdådig kjærlighetsreir med fem soverom som paret delte med Dan & s sønn Cameron fra et tidligere forhold.

Rylan og Daniel Clark-Neal presenterer på This Morning

Rylan og Daniel Clark-Neal presenterer på This Morning



Det fantastiske hjemmet hadde fans grønne av misunnelse da snapsene viste frem stuen, komplett med en metallvegg, et speilet salongbord og en sølvgrå fløyelssofa dekket av plysjputer.

Deres kjærlighet blomstret midt i et bakteppe av blomster da luksustemaet fortsatte under en kunstig hvit roseblomstvegg.



Paret fortalte hvordan de ville ha morsomme omgivelser, men er ikke kunstelskere i stedet for å velge teksturer og toner for å få stemningen de var ute etter.

Luksusboende på Rylan og Dan's Essex elsker nest

Luksusboende på Rylan og Dan Essex elsker rede med en sølvfløyelsofa

Dype fløyelspolstrede seter setter av spisestuen perfekt for å holde middagsselskap

Dype fløyelspolstrede seter setter av spisestuen perfekt for å holde middagsselskap

gamle walsh og katya jones

Den tidligere Celebrity Big Brother -deltakeren, som har presentert på Ready Steady Cook, laget et kjøkken som passer for en profesjonell kokk komplett med moderne og mørke italienske betongskap og en integrert ovn.

Det var også et kjøleskap og fryser i amerikansk stil som er omgitt av kjøleskap med glassfront.

En stor geometrisk øy med kuttet snitt, gir god plass til programlederen for å øve på noen av matlagingstipsene han har hentet fra kokken Gino D & apos; Acampo på This Morning.

Iøynefallende kjøkken med fantastisk geometrisk øy

Iøynefallende kjøkken med fantastisk geometrisk øy

Kjøkkenet er komplett med stemningsbelysning fra pendellamper og ytterligere blomsteroppsatser på nesten alle overflater.

Men uten kunst var Rylan opptatt av å feire sin egen suksess og har en berømmelsesmur sammen med konsertbilder fra da han opptrådte på X Factor.

Paret viste også sin søte kosete side da Rylan kjøpte et gigantisk bamsehjem til puten deres. var dette stort ..... '

Lykkeligere tider: Rylan kjøpte en gang en gigantisk bamse til Dan i gave

Lykkeligere tider: Rylan kjøpte en gang en gigantisk bamse til Dan i gave

Men husets skjulte perle er stjernens helt eget dagbokrom, som han en gang viste frem på This Morning.

engel nummer 111 betydning

Plassen har den faktiske Diary Room -stolen fra hans Celebrity Big Brother -utseende i 2013, og han har tidligere beskrevet den som det nye favorittrommet i [hans] hus.

Rommet, som har hvite vegger og et koselig kast, har også en LED -knapp i form av Big Brother's eye, og en automatisk skyvedør.

Throwback: BB Diary Room som Rylan har i sitt hjem

Throwback: BB Diary Room som Rylan har i sitt hjem

Men langt fra de dagene da han ble sett av millioner på Celeb Big Brother, sies det at Rylan tar en pause fra det offentlige livet.

Han har ikke vært vert for sitt Radio 2 -show på en stund og gikk til og med ned fra å presentere Eurovision Song Contest og håper å se at han kommer tilbake snart.

Han har også tatt en pause fra sosiale medier og delte sitt siste innlegg på Instagram om å dele et skudd sammen med mamma da de satte seg på med ansiktsmasker 9. mai.

Se Også: