Ryanair -hack som gir deg premiumseter på flyet gratis

Ryanair

Horoskopet Ditt For I Morgen

Deals hunter Tom Church testet teorien - og det fungerte!(Bilde: LightRocket via Getty Images)



beste budsjettmobiltelefon 2017 Storbritannia

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, vi kan motta en provisjon for alle salg vi genererer fra den. Lære mer



Hvor beat -setet på flyet er, vil alltid være et omstridt tema, men en av de beste utfordrerne for de fleste er den vakkert romslige frontraden.



Til tross for at du er i nærheten av toalettene, får du ekstra benplass, ingen rad foran deg, og du blir den første når flyet lander.

Den eneste ulempen med de gode setene er at Ryanair ofte får deg til å betale for dem.

Men deal hunter og Siste tilbud medgründer Tom Church har funnet en lur måte å nesten alltid ende opp med et av de beste setene på flyet - og det innebærer faktisk mindre innsats enn vanlig.



Noen ganger er det verdt å vente

Alt du trenger å gjøre for å få et av Ryanairs forseteseter på flyet er å sjekke inn i siste øyeblikk, like før online innsjekking stenger (vanligvis omtrent to timer før flyet).



På den måten er det større sjanse for å bli tilfeldig tildelt et av de dyre premium -setene som har blitt usolgt!

Da han testet ut teorien selv, sa Tom: 'På vei til Porto fikk jeg 05A, på vei tilbake 01A!'

Tom i sitt beste 1A -sete

Les mer

Reisetilbud 2019
Billige mai -tilbud Billige flyreiser til Spania Billigste altomfattende steder for briter easyJet sommersalg for 2019 beste tilbud

Vanligvis vil den samme frontraden og de ekstra benplassene (i rad 1, 2 (setene D, E og F), 16 og 17) gi deg 7 £ ekstra per flyreise, men blir ofte tildelt gratis hvis ingen kjøper dem.

14 engel nummer betydning

Selv om det ikke er bekreftet av Ryanair (det er tross alt et hack), har vi absolutt klart dette utilsiktet selv når vi sjekket inn sent og ved et uhell ender opp med det beste setet i huset.

Imidlertid, hvis du reiser som en gruppe eller ønsker å sitte ved siden av vennen din, er det kanskje ikke verdt risikoen, ettersom bare få plasser igjen kan ende opp ganske langt unna hverandre.

Se Også: