Red Dead Redemption 2 online pengehack - hvordan tjene raskt i flerspiller

Teknologi

Denne uka Red Dead Redemption 2 har lansert sin online flerspiller i en beta-test. Innen fredag ​​vil alle ha tilgang til den nye modusen for å spille med venner.Som du forventer er en stor del av nettspillet å tjene penger. Å ha noen er nøkkelen til å nyte spillet, og heldigvis er det noen triks som kan hjelpe deg å tjene litt mer.


mars bar england skjorte

Det første du trenger å vite er at jakt på dyr er den beste måten å tjene penger på i nettmodus. I motsetning til enspiller gir plyndring ikke mye i veien for harde penger.Og det er her dette hacket kommer inn.


Få penger raskt med denne RDR2-feilen

Du må drepe noen dyr for å tjene penger (Bilde: Rockstar)

Det er bedre å prøve dette om natten, da du vil få mindre motstand fra lokalbefolkningen. I enspiller går du til Emerald Station og deretter videre til Emerald Ranch.Når du først er der, må du drepe og flå alle dyrene. Gå inn i spillmenyen, og gå deretter online. Du bør finne ut at du beholder alle dyreskinnene dine og kan deretter selge dem for verdifulle penger.

Du kan gjenta denne prosessen flere ganger, og hver gang får du rundt . Det er ikke mye, men som nevnt er det langt vanskeligere å generere penger i nettspillet enn det er i enkeltspiller.


Våpen er imidlertid veldig dyre, så dette er en skikkelig grind for å komme til de gode tingene. Vanskeligheten bør imidlertid bidra til å holde spillet litt mer balansert - siden folk får avanserte våpen veldig tidlig kan være en skikkelig smerte i flerspiller.

danielle lloyd pringle bilde

En annen metode dreier seg om å male flerspillerhistorieoppdragene. For å gjøre dette lager du en karakter så raskt som mulig, og fullfør deretter de seks oppdragene for å komme til nivå 8.

Du kan deretter slette karakteren og lage en ny - pengene blir værende. Du kan gjenta de første oppdragene igjen og tjene mer penger.

Red Dead Redemption 2
[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av