Årsaken bak Ed Sheerans nye GIANT løvetatovering blekket på brystet

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ed Sheeran har fått denne enorme tatoveringen blekket



Fans ble lamslått i ettermiddag da Ed Sheeran hadde bestemt seg for å få en GIANT løve tatovert på brystet. Det var Cheryls rose igjen.



Og mens noen mennesker trodde han kunne ha bestemt seg for å hylle løven Cecil, som ble skutt, er årsaken bak avgjørelsen en helt annen.



Han valgte designet for å feire forrige måneds utsolgte show på Wembley stadion, som også er hjemmet til Englands fotballag.

som vant bb 2013

Den nasjonale siden er også kjent som Three Lions, med bilder av dyret på lagets logo.

'Opprinnelig skulle jeg tatovere planløsningen på min side, men det virket litt latterlig,' sa han til BBC før han åpnet kveldsshowet.



Instagram

Men han bestemte seg for å velge en løve og innrømmet at 'det kommer til å gjøre vondt' før han booket økten med sin venn, kjendis -tatovøren Kevin Paul.

Ed, 24, har allerede dusinvis av tatoveringer, mange av dem gjort av Kevin, fra en ketchupflaske til en bamse, som hver markerer karrierehøydepunkter.



Ed delte et øyeblikk av sin nye tatovering i dag med sine 4,5 millioner Instagram -følgere og 14,8 millioner Twitter -fans, Ed skrev: 'Halfway and ouch', før han la til: 'Lion er høflighet av @kp_est78, som tåler meg med å klage på smerten. '

Instagram

Kevin delte også bilder av ham som lekte med lego ved familiens spisebord med kona og sønnen, før han la ut et øyeblikksbilde av Ed Sheeran dukkehode som ble brukt i hans musikkvideo Sing.

Kevin snakket til NEWSAM Celeb og fortalte oss tidligere at Ed er opptatt av å få flere tatoveringer, men vil sørge for at de kan dekkes til, slik at han ikke ødelegger hans fremtidige bryllupsbilder.

Han vil definitivt trenge å knappe opp skjorta på den store dagen.

Ed Sheeran Se galleri

Se Også: