Raquel Welch: Jeg har aldri gjort det riktig med menn som bruker meg ... men jeg ville være åpen for ekteskap igjen

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Raquel Welch

Ingen angrer: Raquel Welch(Bilde: Getty)



Raquel Welch ble stående ved siden av en stein, i en bikini som ble berget fra rester av hjorteskinn, og ble et av de mest ikoniske sexsymbolene i vår tid.



Nesten 50 år fra One Million Years BC, er den rollen varslet som den som fikk hver kvinne til å ville være henne og hver mann ville date henne.



Men mens Raquel vil gå ned med Dr Nos Ursula Andress i kinohistorien, har kjærlighetslivet hennes utenfor skjermen alle ingrediensene i en film ... som fortsatt trenger en lykkelig slutt.

Til tross for en rekke romanser og fire mislykkede ekteskap, er Raquel ikke klar til å si farvel til romantikken ennå.

Hun legger til at hun ved 75 år ville være åpen for ekteskap nummer fem. Det er imidlertid én ting sikkert denne gangen - hun er bare interessert hvis kjærligheten kommer til henne.



Skinnkledd: Raquel om en million år f.Kr.

beyonce lurte jay-z

Jeg handler ikke for menn, sier hun. Jeg går på platoniske date, men jeg har ikke funnet noen å svømme over.



Men ville jeg gifte meg igjen? Jeg tror ikke jeg er så flink til det, ler hun. Men jeg ville ikke utelukke det.

Fans vil være enige om at hun sikkert har vært uheldig i kjærligheten. Raquel, født Jo Raquel Tejada i Chicago, Illinois, giftet seg først i 1959, 19 år gammel med James Welch - hvis navn hun beholdt - og sist fra 1999 til 2003 med Richard Palmer.

En million år f.Kr.

Plakatjente: Raquel i filmen fra 1966 som gjorde henne til et globalt sexsymbol

Hun sier at mange forhold ikke fungerte fordi hun er for fast på måten hennes eller at mennene bare ville date henne på grunn av hvem hun var.

De svømte rundt og var gift med Raquel Welch. Jeg har aldri fått det riktig. Og mange menn liker ikke det faktum at når vi går et sted, er det jeg som blir fokusert på.

Jeg angrer ikke på ekteskapene. Jeg hadde virkelige følelser for dem alle. På den tiden trodde jeg at det var kjærlighet og vi kunne lage et godt liv, men det lå ikke i kortene.

Jeg tror jeg tar mye straff før jeg blir lei meg. Jeg kommer med unnskyldninger, og så begynner jeg å se hva som skjer virkelig.

Raquels første ekteskap ble avsluttet etter fem år i 1964, etter at hun flyttet til Hollywood og mannen min Jim nektet å følge. Paret hadde to barn, Damon, nå 55, og Tahnee, 53.

er michael schumacher fortsatt i koma

I 1967 giftet hun seg med regissør og produsent Patrick Curtis. De ble skilt i 1972 og i 1980 giftet hun seg med Andre Weinfeld.

De var gift i 10 år. Hun giftet seg med Richard Palmer i 1999, og de separerte i 2010.

Raquel begynte å gråte, og husker: Jeg vet at jeg ofte ser tilbake og tenker på alle fire (ekteskap), og de elskende i mellom, og jeg sier at den med den beste karakteren og den jeg var mest viet til var Jim. Det vil aldri forandre seg. Jeg fortalte Jim at jeg skulle dra til Hollywood. Han sa at han ikke ville dra til den byen, det er en så urettferdig by. Jeg tenkte plutselig: 'Herregud, jeg trodde alltid at han visste hvem jeg var'.

Den amerikanske skuespilleren Raquel Welch er avbildet sammen med mannen sin, produsenten Patrick Curtis

Andre mann: Med Patrick Curtis

Jeg skjønte plutselig at jeg ikke kunne få ham til å gå, han gjør ikke det han ikke vil gjøre. Det var en epiphany. Går jeg ikke fordi han ikke vil gå? Det var vanskelig, men jeg følte at jeg ville irritere ham hele livet hvis jeg ikke gikk.

Hun tok den riktige avgjørelsen. Etter mindre roller i TV -seriene Bewitched, McHale's Navy og The Virginian, fikk hun i 1965 en stor filmavtale med 20th Century Fox.

Skuespillerinne Raquel Welch og ektemann Andre Weinfeld

Tredje ektemann: Raquel med Andre Weinfeld

Året etter dukket hun opp i One Million Years BC og tok på seg den bikinien til hjorteskinnet til filmplakaten. Når hun ser tilbake, sier hun: Jeg liker at hun var slik kvinner skulle være, et hunndyr, vet du, kom deg ut og bland det. Og mens det skapte en reklame-vanvidd og gjorde henne til en global pin-up, insisterer Raquel på at hun ikke ser hva alt oppstyret handler om når det kommer til utseendet hennes.

Skuespillerinne Raquel Welch og ektemann Richard Palmer

Fjerde ektemann: Med Richard Palmer (Bilde: WireImage)

sabrina tenåring heksebesetning

Faktisk har hun fortsatt usikkerhet. Jeg finner ikke selv det minste sexy, smiler hun. Jeg så ingen rundt i bladene som lignet på meg, så jeg trodde ikke jeg vurderte det.

Og jeg ville ikke lage en dinosaurfilm, jeg trodde den ville avslutte karrieren min.

Raquel ble deretter valgt som en av Empire magasinets 100 mest sexy filmer i filmhistorien, mens Playboy rangerte Welch på tredjeplass på sine 100 mest sexy stjerner i det tjuende århundre.

min bestemor eskorten

Likevel er kanskje noe av usikkerheten knyttet til den urovekkende oppmerksomheten hun fikk som barn.

Skolejente: Raquel begynte med ballettleksjoner i en alder av syv år

Jeg begynte å ta ballettklasser da jeg var syv år, etter et par år ventet jeg på bussholdeplassen, husker hun.

Da biler kjørte forbi, ville mange menn bremse og tilby meg en tur, noe som var urovekkende. Jeg fikk meldingen de trodde jeg var kjempegod.

År senere i Hollywood ble Raquel tilbudt millioner av å gå naken på film. Det var til og med en voldtektsscene med flere gutter involvert.

Jeg ville ikke røre det, avslører hun. Agenten min sa: 'Du vil være den første som takker nei til millioner av dollar for å gjøre det', jeg brydde meg ikke. Hva skulle jeg fortelle barna mine?

Jeg er min fars datter, og du gjør ikke det hvis du er en bestemt kvinne, slik jeg ble oppdratt til å være.

En annen gang sa hun ja til et Playboy -skytespill, men ville ikke ta av, til stor skuffelse for sjefen Hugh Hefner.

Glam på 75: Welch har beholdt sitt berømte utseende

I dag ser Raquel fortsatt fantastisk ut, og mye yngre enn hennes 75 år.

cher turn back time outfit

Men når hun snakker om Piers Morgan's Life Stories, på ITV på fredag, innrømmer hun å ta uvanlige tiltak for å holde seg slik, blant annet ved å bruke Bag Balm, som beroliger kuuver etter melking.

Hun ler: Du legger det på ansiktet ditt over natten. Når du våkner har du ikke en tørr, sprekkende munn.

Noen av de kjente mennene i hennes liv

Richard Burton

Richard Burton (1925 - 1984) og Raquel Welch

De jobbet med Bluebeard fra 1972 og Raquel sier: Big, bad Burton was just fabulous! Han flørte med hva som helst i et skjørt. Han har glimt i øyet og visste at han var pen. Vi hadde det gøy.

Tom Jones

De slo seg sammen for TV -spesialisten Raquel fra 1970! og hun husker: Han er fenomenal. Vi var i en liten lydboks og vibrasjonene fra stemmen hans var så sterke. Det var veldig sexy.

Oliver Reed

Harry Andrews blir sett på av Raquel Welch

Dette paret hadde et steinete forhold til Crossed Swords fra 1977, men hun sier nå: Oliver var så rampete og gal. Jeg hadde den beste tiden. Han var en vill mann, han var ond og deilig.

Burt Reynolds

Burt Reynolds (Bilde: Getty)

Welch spilte først hovedrollen med Burt i 1969's 100 Rifles. Jeg gjorde fire filmer med ham og elsket ham. Da han flyttet var han som et dyr, så varmt. Han hadde en kjæreste, jeg hadde en mann, så det var det.

Warren Beatty

(Bilde: Getty)

Det ryktes, men bekreftet aldri at paret hadde en slyng og Raquel sier om den røde stjernen: Det var bare Warren, han har vært sammen med alle, alt som beveger seg i et skjørt, tror jeg! Han er en berømt lothario.

  • Raquel snakker med Piers Morgan om Life Stories, fredag ​​klokken 21.00 på ITV .

Se Også: