Prue Leith får en stein etter at en skade lot rullestolen være bundet og hånet Bake Off -kaker

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Prue Leith har diskutert hvordan hennes ankelskade nylig førte til at hun fikk en stein.



Den 79 år gamle Great British Bake Off-stjernen har åpnet opp om tallet på vekten som kryper opp som et resultat av å være bundet i rullestol etter at akillessenen hennes knipset under innspillingen av serien i bakeshowet i 2019.



TV-personligheten avslørte at hun er på oppdrag for å gå ned i vekt, men hun føler seg ikke skyldig i å ha spottet bakekaker.



preston de vanlige guttene

Prue sa på Henley Literary Festival: 'Jeg er en stein overvektig for øyeblikket, og faktisk har jeg vært en stein overvektig hele livet,' ifølge MailOnline .

Hun fortsatte: 'Imidlertid er jeg spesielt en overvektig stein for øyeblikket fordi jeg har brukt de siste ti ukene i rullestol, så ingen trening og det hindret meg ikke i å spise kake og gjøre jobben. Jeg har spist mye kake. Men jeg håper jeg begynner å miste det nå. '

Prue Leith har fått en stein etter å ha knipset akillessenen (Bilde: Mark Bourdillon (Kanal 4 -bilder må ikke endres eller manipuleres på noen måte) KANAL 4 PICTURE PUBLICITY 124 HORSEFERRY ROA)



Dommeren la til: 'Jeg føler meg ikke skyldig hvis jeg spiser noe virkelig deilig og det er kaloriinntaket mitt halve dagen, fordi det er verdt det. Men det er ikke verdt det hvis du spiser søppel ... hvis jeg spiser søppelmat synes jeg det er veldig usunt. '

Prue falt og knipset akillessenen mens hun filmet BBC -showet om sommeren.



Den prisbelønte kokken spilte den feige løven i en trollmann fra Oz, Noel Fielding spilte Dorothy, Paul Hollywood spilte Tin Man og Sandi Toksvig spilte fugleskremselen fra musikalen.

GBBO-dommeren føler seg ikke skyldig når hun håner bakervarer (Bilde: EMPICS Entertainment)

fersken geldof heltinne bilder

Dommeren planlegger å flytte vekten (Bilde: Getty Images)

Prue skrev i tilskueren 'Jeg hopper ut på den gule teglveien, brølende - jeg kjenner et hammerslag i ankelen og ender opp med å klynne som den feige løven jeg skildrer. Jeg har knipset akillessenen.

'Danny legen, som ikke har hatt noe mer spennende enn bakere & apos; kutte fingre for å håndtere i tre år, får endelig bruke ambulansen, rullestolen og betydelige ferdigheter. '

Men Prue viste mye mer tapperhet enn hennes skremmende kattkarakter, da hun fortsatte å filme.

Prues ankel ble skadet da hun filmet en skisse for GBBO (Bilde: Kanal 4)

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Etter å ha sittet med beinet i en isbøtte i en time, klarte Prue, men kostymet igjen, å fullføre skiten.

Hennes medstjerner Paul og Noel var med på å holde henne oppe da de danset ned den gule murveien.

Se Også: