Prisen på Samsung S9 redusert med hundrevis av pund i et stort Carphone Warehouse-salg

Teknologi

Å kjøpe en ny telefon kan sette deg tilbake en formue, så å finne det beste tilbudet kan ende opp med å spare deg for noen seriøse øre.Biltelefonlager har nettopp lansert et stort salg på hele nettstedet, og alle de store merkene liker Eple, Google og Samsung er inkludert, for eksempel hele £230 i rabatt på den nye Samsung S9.


zac efron topp av

Hvis du har lyst til å hente S9, er den tilgjengelig på en EE-betal månedsplan for £36 per måned uten forhåndskostnader, og er tilgjengelig i en rekke stilige farger, inkludert de elegante titanium grå farge som er eksklusivt tilgjengelig på Carphone Warehouse.Den ettertraktede telefonen er rivalen til Apples 8 (Bilde: REUTERS)


Avtalen vil til og med fungere på Carphones eksklusive titangrå (Bilde: Publisitetsbilde)

Uvanlig er det også noen anstendige SIM-gratis-tilbud tilgjengelig, inkludert en smart besparelse på £130 på Google Pixel 2, som nå er tilgjengelig fra £499.For å gå med din nye SIM-fri telefon, har Carphone Warehouses mobiltelefonnettverk iD Mobile også redusert prisene på SIM-bare planer, inkludert £8 for 4GB og 10 GB for £10 i måneden, alt med superraske 4G-hastigheter. Nettverket er mest kjent for sine kansellere månedlige rullerende kontrakter når som helst.

kveldens vinnende lottotall

Både online på Carphone Warehouse nettsted og i butikk er rabattene bare satt til å vare i noen få dager til, og avsluttes denne onsdagen (11. juli 2018). Vi har listet opp alle de beste tilbudene nedenfor.


Betal månedlige avtaler

Apple-produkter er også inkludert i rabattene (Bilde: Getty Images Nord-Amerika)

SIM-gratis tilbud

Tilbudene avsluttes imidlertid på onsdag (Bilde: PA)

Mobiltelefontilbud 2020

Bare SIM-tilbud

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av