Primark selger nå Disney Halloween -kostymer for voksne - og du vil enten elske dem eller hate dem

Primark Inc.

Horoskopet Ditt For I Morgen

De er ikke skummelt i det hele tatt ...(Bilde: Getty Images Europe)



Primark blir fort kjent for sine søte serier med alle barn & apos; favorittkarakterer, fra Harry Potter, til Beauty and the Beast.



Men nå har de hevet ante og laget de samme utrolige klærne - i voksenstørrelser.



Tilsynelatende lansert akkurat i tide til Halloween (selv om vi skal ha på oss hele dagen, hver dag), inkluderer serien Disney -prinsessekjoler, inkludert Belle, Tinkerbell, Minnie Mouse og, er den Cruella De Vil vi spionerer i ryggen, med priser som starter til £ 15.

Har din lokale Primark dem på lager? Hvis du bor i Manchester kan det hende du bare har flaks (Bilde: Disneyfind/realnsmith)

Det er ikke noe ord om hvorvidt hver Primark i landet vil fylle det nye utvalget, selv om Manchester absolutt har dem på hyllene, og klærne blir oppdaget der av ivrige Disney -fans på Facebook.



Margaret Rusel sa 'Jeg vet ikke hvordan, men jeg får denne kjolen' mens Beccie Hales sa at 'jeg må få en av disse'.

Les mer



Halloween 2019 kostyme ideer
Kostymeideer for babyer Kostymer for barn Beste Halloween -kostymer for menn Beste kostymeideer for par

Andre er imidlertid ikke så imponert, og påstår at Halloween handler om å være skummelt - og at disse ikke passer regningen.

Claire Paterson sa: 'Jeg forstår det ikke, Halloween skal være skummelt. Hvorfor skulle noen kle seg slik til Halloween? Savner poenget '.

Og de er ikke bare til Halloween ... bruker dem på nytt til World Book Day, fancy dress-fester og hen dos (Bilde: Gratis)

Diane Bates var enig og sa 'Jeg tenkte det samme, Halloween er ment å være skummelt, monstre hekser og skjeletter. Ikke prinsesser.

faye brookes gareth gates

Imidlertid, mens vi trålte Internett for å prøve å spore om noen andre også hadde sett de utrolige nye klærne, fant vi det George på Asda selger også voksne Disney -kostymer, inkludert Vakker , Snøhvit , Ariel Til og med Shrek prinsesse Fiona , alle £ 22 hver, selv om de er bare tilgjengelig online.

Tenk å gjøre den ukentlige butikken kledd slik (Bilde: George at Asda)

Les mer

Halloween 2019
Hva er Halloween? Halloween dekorasjonsideer Beste skrekkfilmer Halloween fakta og trivia

Hvis du ikke kan spore de vakre kjolene i din lokale Primark, har vi avrundet våre toppvalg med de beste Halloween -kostymeideene for 2017, som, selv om det ikke er Disney -prinsesser, kan være like gode.

Se Også: