Prets berømte julesmørbrød kom på hyllene - i juli

Mat

Horoskopet Ditt For I Morgen

IT & apos; S (ikke) CHRIIIIISSSSTMAAAAAS.



Vel, ikke på 172 dager uansett. Men du kan stikke inn i din favoritt julesandwich veldig, veldig tidlig i år takket være de herlige menneskene på Pret.



dyrehager i Storbritannia

Smørbrødkjeden hopper på julen i juli & apos; spenning og erstatning for all tapt moro, feiring og spising vi gikk glipp av i fjor på grunn av lockdown ved å selge den festlige klassikeren om sommeren.



Pret Christmas -smørbrødet kommer i hyllene denne uken, og Slade's Noddy Holder hjelper til med den usesongfulle lanseringen.

Clare Clough, administrerende direktør i Storbritannia i Pret, sa: 'Hvert år ber kundene oss om at julesandwichen skal komme tilbake tidligere og tidligere, og etter at mange kunder gikk glipp av å ha en i fjor, har vi besluttet å stå ved vårt oppdrag å spre. glede oss gjennom maten og kaffen, og ta med vårt ikoniske julesandwich tidlig tidlig i en begrenset periode i sommer.

Pris

Pret har slått seg sammen med Noddy Holder for å bringe julen tidlig (Bilde: Paul Grover)



Pris

Bare 172 dager igjen ... (Bilde: Paul Grover)

stor husedderkopp uk

'Selv om vi ikke kan endre været eller fotballen i sommer, kan vi hjelpe folk med å feire og gjenskape litt festlig glede ved å gjenforene dem med deres favoritt julesandwich.'



Den festlige favoritten inneholder kalkun i port og appelsin tranebærsaus med herby svinekjøttfylling, baby spinatblader og mayo fra frittgående.

Den vil være i salg til den første uken i august før den returneres skikkelig i desember. Du kan også få en på Deliveroo, Uber Eats og Just Eat.

usman v masvidal uk tid

Noddy vil gi bort 100 gratis smørbrød i butikken 182 Wardour Street fra klokken 11 i dag.

50 p fra hver sandwich som selges, vil bli donert til The Pret Foundation, som jobber for å lindre fattigdom, sult og hjemløshet de siste 25 årene.

Se Også: