Poundlands mest solgte Disney -totesekker er tilbake - og fansen går i grus

Poundland

Horoskopet Ditt For I Morgen

Ryktet sier at posene er tilbake ...(Bilde: Poundland)



Disney -gjenstander styrer high street akkurat nå, ettersom det er oss briter som bare ikke kan få nok av nostalgisk mote.



Etter slike som Primark og Asda , Poundland har nettopp kunngjort at deres populære Disney tote bags er tilbake, som tidligere ble utsolgt i løpet av noen dager forrige gang.



11 11 engeltall

I følge Poundlands Twitter -innlegg som avduket nyheten, har alle barn (og voksne) favorittkarakterer, så langt Ariel, Bambi, Tinkerbell, Pinocchio og Eeyore.

Ekte Disney -fans vil huske disse totene (Bilde: Poundland)

Kunder som klarte å få tak i fjorårets totes vil også bli glad for å vite at det ser ut til å være noen nye ansikter i salg også i år, med slike som Olaf fra Frozen som dukker opp på Poundland -posene 2018.



Frosne favoritter blir med i tototeamet denne gangen (Bilde: Poundland)

Og for bare 1 pund hver - et kupp for vanligvis dyre Disney -minner, er det ikke overraskende at folk blir veldig glade.



Posene ble opprinnelig utgitt i fjor sommer, og ble en umiddelbar hit blant Disney -fans, og solgte senere eBay for mye mer enn den opprinnelige prisen.

jane chapman jeremy corbyn

Minnie Mouse har også på posene - en eldgammel favoritt (Bilde: Poundland)

Men i stedet for å bruke dem til enda en gjenbrukbar pose i livet, ser det ut til at Poundland -kunder hadde andre ideer om hva de skulle gjøre med dem.

Mens en Facebook -bruker ved navn Sophie Hillyar bemerket at hun gjorde posene til vakre lerretstrykk for soverommet til den lille datteren hennes. I mellomtiden kommenterte Lena Mayne at hun forvandlet billige vesker til Disney -puter.

Du vil ikke kunne få disse unike putene andre steder (Bilde: Facebook)

når starter bgt 2014 på tv

Gjør posene på 1 pund til kunst som en ekte kund (Bilde: Facebook)

Dessverre er det ikke noe ord om når de ettertraktede posene kommer i butikkene, så vi foreslår at du holder et øye for å sikre at du er først i køen denne gangen.

Se Også: