Pot Noodle lanserer et nytt, billigere utvalg med en ganske stor endring inkludert

Pot Noodle

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det nye sortimentet mangler noe(Bilde: Getty / Golden Wonder)



Pot Noodle -fans stiller spørsmål ved om firmaet bak den ikoniske snacken har mistet det - bokstavelig talt i dette tilfellet ettersom selskapet nettopp har gitt ut et nytt utvalg uten potter.



Den koster bare 50 pund i utgangspunktet, den er sikkert billigere enn standardvarianten - men mangler påfallende nok 'potten' -delen av navnet for første gang på 40 år.



Firmaet skjuler ikke dette, med det nye sortimentet kalt 'Lost the Pot Noodle', og det tror det kan bli en vinner.

Tanken er at når du er frigjort fra gryten, kan du bruke nudlene som en del av et større måltid, lettere tilsette dem eller tilberede dem i større mengder.

Du trenger mer enn bare en vannkoker for disse (Bilde: potnoodle)



Pot Noodle-markedssjef Lena Portchmouth sa: Du tror kanskje vi har mistet tomten med lanseringen av vårt siste pot-less-format, men om du trenger å fylle sultne mager, eller er en student som ønsker å spare tid og penger, tapte Pot Noodle er den perfekte løsningen for de etter en rask og mettende løsning, slik at du kan nudle på kort tid.

Vær trygg, våre nyeste kreasjoner er like smakfulle som våre pålitelige gryter, men vi har nettopp gjort det litt enklere å lage et deilig måltid med lite mett fett som er ideelt til middag når det er behov for noe virkelig tilfredsstillende på bordet.



Og selv om den mangler en gryte - så vil det bety mer oppvask - tilbereder nudlene seg like fort, og er klare på fem minutter.

Det nye produktet er tilgjengelig nå i Asda -butikker for £ 0,50 på kampanje - selv om det normalt selges til 80p.

Det er tre smaker å velge mellom: Curry, Sweet Chilli og Roast Chicken.

    Se Også: