Pokémon GO hack lar deg klekke egg uten å gå

Pokemon Go

Horoskopet Ditt For I Morgen

En helt ny app fra Nintendo - Pokémon GO - tar verden med storm.



Allerede har du lagt merke til venner, familiemedlemmer og til og med medarbeidere som blir altfor begeistret ved tanken på at en Pikachu kan vandre rundt et sted i nærheten.



Spillet med augmented reality krever at spillerne går rundt i hjemmene sine, parkene og de lokale byene for å finne nye pokémon, i tillegg til å nå mål, for eksempel klekking av rugeegg.



Men hvis alt dette høres litt for mye ut som hardt arbeid - sjekk ut denne siste hacken.

stacey dooley og kevin
Pokemon GO

Pokémon GO -spillere må gå rundt for å oppnå visse mål (Bilde: Facebook / Rusty Cage)

Først og fremst kan du ikke bruke bilen til å øke distansen - så spillerne må ty til å gå eller sykle enten 2 km, 5 km eller 10 km for å klekke dem (andre former for langsom transport kan også fungere).



Den vanligste pokémonen finnes i 2 km -eggene, med de sjeldneste i 10 km -eggene - noe som betyr at du må gå mye hvis du vil gå videre i spillet.

Men det er her Rusty Cage's hack kommer inn.



steve menighet susanna reid

Hacken er perfekt for spillere som helst vil sitte på stolene sine (Bilde: Pokemon Go)

southampton vs liverpool på tv

Rusty fant ut at å plassere telefonen på toppen av en platespiller, og la den snurre rundt, vil øke gangavstanden på kort tid.

Og du trenger ikke engang å løfte en finger.

Siden appen tok av tidligere denne måneden, har tusenvis av brukere allerede lagt merke til den positive effekten den har på treningsnivået - og til og med deres psykiske helse.

Pokemon Go

Men brukerne må fortsatt gå rundt for å fange ny pokémon (Bilde: NEWSAMpix)

En spiller, som innrømmet å være 'litt overvektig', tok til sosiale medier for å innrømme at de for tiden går lenger enn noen gang før uten å innse det.

De skrev: 'Jeg kunne lyve og si at jeg satte meg et opprørende mål for meg selv og på en eller annen måte klarte å nå det; men egentlig prøvde jeg bare å fange litt pokemon.

så rouass og ronnie av sullivan

'Jeg kunne også lyve og si at jeg føler meg bra; men nei, alt jeg føler nå er smerte.

'Følte meg ikke så ille når jeg gikk, men etter å ha satt meg ned for å skrive dette innlegget, kommer det meg fort inn igjen.'

En annen la til: 'Å. Ikke rart jeg er så vond. Helse -appen min sier at jeg i dag har gått 35 000 trinn mellom i dag og i går. Takk PokemonGo. '

Les mer

Pokémon GO
Storbritannias guide Juksekoder og tips Kart over Pokemon GO Slik bruker du Pokémon GO -treningssentre

Se Også: