Plusnet er NED: Mobilnettverk krasjer, slik at brukerne ikke kan foreta eller motta anrop

Plusnet

Horoskopet Ditt For I Morgen

Plusnet



Plusnet Mobile ser ut til å ha krasjet i morges, slik at brukerne ikke kan ringe eller motta anrop.



Ifølge Down Detector startet problemene rundt 11:22 GMT, og påvirker brukere over hele Storbritannia.



Selv om Plusnet ennå ikke har kommentert strømbruddet, ser det ut til at det ikke er relatert til O2s problemer, som så mobilnettverket krasje tidligere i dag.

Flere personer har rapportert problemer til Down Detector, med 66% som rapporterte problemer med internett, 16% med telefoner og 16% som opplevde en total blackout.

Problemene påvirker brukere over hele Storbritannia (Bilde: Neddetektor)



Mange har også tatt til Twitter for å lufte frustrasjonene.

En person twitret: Plusnet mobiltelefon ned igjen. Jeg har aldri hatt dette problemet med noen annen nettverksleverandør på 20 år ... Jeg tror det er på tide med en endring.



En annen la til: Når tjenesten din er nede, og jeg ikke kan bruke mobilen min som et resultat @Plusnet - hvordan forventer du at jeg kontakter deg? Av chat? (åh, vent, det er heller ikke tilgjengelig). På e -post (oh, vent, finner ikke en adresse for kjærlighet eller penger). For en masse…

En talsperson for Plusnet sa til NEWSAM Online: 'Vi er klar over at noen Plusnet Mobile -kunder kan oppleve problemer med å ringe eller motta samtaler. Vi jobber hardt med våre nettverksleverandører for å gjenopprette dette så raskt som mulig.

Les mer

Siste tekniske nyheter
WhatsApp er nå blokkert på disse telefonene Snapchat CEO begrenser lydens skjermtid Louis Theroux sin Twitter -konto HACKED Google Maps: King Henry's Dock gjemmer seg

Se Også: