Plusnet -kunder for å se telefon- og bredbåndspriser hoppe i juni - hvor mye regningen din stiger

Plusnet

Horoskopet Ditt For I Morgen

Er regningen din i ferd med å stige?(Bilde: Dette innholdet er underlagt opphavsrett.)



Telekomgiganten Plusnet har kunngjort planer om å øke prisene på tvers av telefon og bredbånd for tusenvis av kunder.



Juni vil husholdningene se utvalgte bredbåndspakker hoppe med £ 12 ekstra i året, sammen med uplanlagte samtalekostnader.



Firmaet sa at det for tiden er i ferd med å informere kundene om endringene via e -post, men klargjorde at alle som er nye på Plusnet - fra 4. mars og utover - ikke vil bli berørt.

Totalt skal firmaet - som også har blitt kåret til Storbritannias nest mest klagede leverandør - legge til £ 1 ekstra i måneden til 11 bredbåndsplaner:

  1. Plusnet Essentials



    Mcgregor vs Poirier 2
  2. Plusnet Essentials Fiber

  3. Plusnet Extra Fiber



  4. Plusnet Extra

  5. Plusnet Ubegrenset

  6. Plusnet Ubegrenset Fiber

  7. Plusnet Value Fiber

    neste helligdag i Storbritannia
  8. Plusnet -verdi

  9. Ubegrenset

  10. Ubegrenset fiber ekstra

  11. Ubegrenset fiber

    shakespeare £2 mynt

Sammen med økningen sa Plusnet at kunder fra juni alle vil få tilgang til Caller Display -tjenesten gratis.

Dette lar deg se hvem som ringer deg og koster for tiden 99p i måneden. Hvis du allerede betaler for visning av innringere og har en av planene ovenfor, bør du ikke se noen stor endring i regningene dine.

Hvis du for øyeblikket betaler for denne funksjonen og ikke bruker noen av planene ovenfor, vil regningen din gå ned i stedet.

Kunder kan forhåndsregistrer deg gratis Caller Display nå å få den lagt til på kontoen sin fra 5. juni.

I en uttalelse sa Plusnet: 'I løpet av det siste året har vi jobbet veldig hardt for å gjøre forbedringer av våre produkter og tjenester som vil gjøre din opplevelse som Plusnet -kunde bedre enn noensinne.

'Vi har fortsatt å vinne priser for våre kundeservices og våre produkter med stor verdi, og vi lover at vi vil fortsette å gjøre deg stolt.

'Å investere i vår kundeservice for å sikre at vi er tilgjengelige for å svare på samtaler eller chatter på våre britiske kundesentre, er en prioritet for oss.

'Vi kommer snart til å utvide et av våre britiske sider for å sikre at vi er tilgjengelig når du trenger oss mest.'

Hvilke samtalekostnader stiger?

En rekke avgiftsfrie anropsavgifter vil også stige:

  • Anropsavgiften vil øke fra 1p til 22p i minuttet

  • Standardprisen for samtaler til fasttelefoner i Storbritannia vil øke fra 12,54p i minuttet til 13,5p i minuttet

  • Samtaler til mobiltelefoner vil øke fra 14,65p i minuttet til 15p i minuttet

    danniella westbrook the jeremy kyle show

Den månedlige avgiften for leie på 18,99 pund i måneden vil forbli den samme, og mobilkunder vil ikke se noen endring hvis de har en avtale som bare er sim.

Jeg er ikke fornøyd - hva kan jeg gjøre med det?

Prut eller gå? Du har full rett til å gå hvis du vil ut (Bilde: Getty)

Plusnet, som sist økte prisene i juni 2017, sa at alle som er berørt av de økte kostnadene vil kunne forlate kontrakten straffefri.

Dette er i tråd med regulatoren Ofcoms regler om at statlige selskaper ikke kan presse prisene opp over et visst nivå - uten forvarsel i kontrakten.

Hvis du ikke er fornøyd med de forestående endringene, har du noen alternativer:

  1. Du har 30 dager på deg til å slutte å inngå kontrakt uten straff fra datoen du mottar bekreftelse på prisstigningen fra Plusnet. Her er noen råd om hvordan du handler for en avtale .

  2. Benytt sjansen og prøv å prute deg selv til en lavere avtale. Med prisplanen din i ferd med å stige, kan det nå være et godt tidspunkt å ringe og bruke forhandlingskunnskapene dine. Du har ingenting å tape, og ballen er på banen din. Hvilken? sier at dette er spørsmålene du må stille når du pruter for en bedre avtale. Vær høflig og ikke vær redd for å understreke at du er en lojal & apos; kunde.

    A. Hei, jeg har mottatt beskjed om at regningen min stiger, og jeg er ikke lenger sikker på at jeg får det beste tilbudet. Jeg tenker å avbryte.

    B. Jeg synes jeg betaler for mye og at nyere kunder tilbys bedre tilbud og bedre utstyr som rutere og gratis samtaler, og jeg tror jeg går glipp av disse tilbudene.

    C. Hvis du ikke gir meg en bedre avtale, må jeg gå - jeg har sett en bedre avtale fra [firmanavn og detaljer].

    D. Hvis du lykkes, er det sannsynlig at selskapet vil prøve å knytte deg til en ny kontrakt - vær oppmerksom på dette før brevet kommer gjennom postkassen din.

    eddie murphy og mel b
  3. Hvis du er en Plusnet -kunde på en av planene ovenfor, men er det uten kontrakt (dvs. at planen din er avsluttet og du har en avtale), ring dem for en billigere avtale eller dra et annet sted. Hvis de vil låse deg inn igjen, vet de at avtalen må være verdt det. Du kan sammenligne telefon- og bredbåndstilbud på MoneySupermarket her .

Se Også: