PlayStation-videospillet God of Wars Dad-Son-team viser frem positiv barsk far

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Videospill og foreldreskap er ikke alltid på samme side.



bruker vifter mye strøm

Barn vil leke mer og foreldre er opptatt av at de skal gjøre mindre.



God of War, er et nytt spill på PlayStation 4 med en forskjell. Det er spesielt interessant for foreldre fordi det ikke bare inneholder den vanlige barske helten Kratos, men også sønnen hans.



Det som snart blir tydelig når du spiller spillet er at han må lede sønnen sin gjennom verden slik at de kan jobbe sammen for å ta ned fiender.

Video laster innVideo utilgjengeligKlikk for å spille Trykk for å spille Videoen spilles av automatisk snart8AvbrytLeke nå

Det er et spill jeg har likt å spille om kvelden når barna var i seng.

Så jeg var opptatt av å jobbe med PlayStation for å få flere fedre til å oppleve spillet.



Og med farsdagen på vei, var det en flott tid å gjøre det på. Som du kan se i videoen, hadde vi en pappakveld der vi spilte spillet og hjalp Kratos og sønnen hans, Atreus, med å ta fatt på ondskapens krefter.

Det var morsomt, men det den andre faren ble mer overrasket over var innholdsnivået i historien som inkluderer døden til Atreus’ mor nær begynnelsen.



God of War (2018) for PlayStation 4

(Bilde: Sony)

Å se Kratos' barske tone med Atreus da de møtte dette tapet eller da de tok på seg en rekke fiender, utløste samtaler mellom faren som spilte spillet.

Det er godt å se en far si det slik det er, sa en far.

Han har ikke noe imot å fortelle ham at han ikke er god på noe, gjør han, sa en annen.

Spillet, som har vunnet kritikerroste på PlayStation 4, så bra ut. Jeg visste det før økten vår. Etter å ha spilt sammen, ble jeg også imponert over nivået av ekte farskap som spillet presenterte.

God of War (2018) for PlayStation 4

(Bilde: Sony)

Det har blitt kalt Dad of War på spøk, men det leverer faktisk denne kombinasjonen av kamp og foreldreskap. Vi rundet av kvelden med noen Instax-printede bilder. Retro-polaroidene fikk oss til å snakke om våre egne barn og hvordan de ville reagere hvis vi var like direkte med dem.

Hvis du leter etter noe til farsdagen, er God of War et godt alternativ. Bare ikke klandre meg hvis det trigger hans indre barske far.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: