Bildet som beviser Cheryls uskyld: Snap tatt på toalettene der stjernen ble 'avbildet med hvitt pulver'

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Toalettene inne i London Coliseum



Et bilde tatt inne på toalettene der Cheryl Fernandez-Versini angivelig ble avbildet med hvitt pulver BEVIS hennes uskyld.



The NEWSAM har fått et eksklusivt bilde av området der stjernen vasket hendene på London Coliseum under British Fashion Awards da en journalist knipset henne foran tre lyse linjer.



Det er klart spotlysene over avsatsen på bildet skapte det mystiske hvite bildet som ble feilaktig for hvitt pulver.

X Factor-dommer Cheryl forbereder seg nå på å ta rettslige skritt etter at bildet av henne på den stjernespekket årlige bash mandag kveld dukket opp på nettet, noe som førte til spekulasjoner.

Området der Cheryl var sto på toalettene



Cheryl avbildet på en drinkmottakelse ved British Fashion Awards

Motejournalisten la ut bildet sammen med bildeteksten: 'Tristhet i øynene hennes'. Den ble senere slettet.



Den 32 år gamle stjernen har alltid vært sterkt imot narkotika, og har tidligere innrømmet at hun ble utsatt for å ta dem etter døden til sin nære venn, fotballspilleren John Courtney.

'Det satte meg av narkotika for livet. Det marerittet ødela alle Johns familie og venner, 'skrev hun i 2008 i Cheryl Cole: Her Story - The Unauthorized Biography.

Et bilde inne på toalettene der bash ble holdt

Cheryl Fernandez-Versini etter at bildet dukket opp på nettet (Bilde: Getty)

Hun har også tidligere slått ut mot Kate Moss og Pete Doherty, som har vært knyttet til narkotikabruk, og sa: 'For å se bilder av [Pete] Doherty som glamoriserer vanen, og med Kate Moss på armen også. Det gjør meg syk.'

En kilde nær stjernen sa til The Sun i går: 'Det er skandaløst at noen i motebransjen har tatt et bilde av Cheryl som dette og lagt det ut offentlig.

'Hun forakter absolutt narkotika, og enhver forbindelse som knytter henne til dem er latterlig. Hun brukte bare toalettet.

British Fashion Awards Se galleri

Se Også: