Pete Davidson planlegger å 'brenne av' alle 100 tatoveringer i løpet av de neste 3 årene

03.00

Horoskopet Ditt For I Morgen

Pete Davidson har avslørt at han vil fjerne den gigantiske blekksamlingen sin innen han fyller 30 fordi han er lei av å måtte dekke dem til mens han filmer.



SNL-stjernen, 27, skal ha hatt totalt 100 tatoveringer og har allerede startet den smertefulle prosessen med å få dem fjernet ved hjelp av laserbehandling.



Komikeren, som er dating Bridgerton-skuespiller Phoebe Dynevor , avslørte at det tar ham en måned å helbrede fra hver 'brennende' økt.



Snakker til Mennesker , Pete sa: Jeg får min neste behandling [om] en måned eller så.

«De sa at når jeg er 30, burde de alle være borte. Så de har to år igjen av dette.

som er nates mor i emmerdale

Med henvisning til hva 'dette' innebærer, forklarte tegneserien den iøynefallende fjerningsprosessen på Late Night With Seth Meyers i mai, og avslørte: Å brenne dem av er verre enn å få dem, for ikke bare brenner de av huden din, men du. bruker du disse store brillene, ikke sant?



Så du kan ikke se noe, og legen er der inne med deg.'

Stjernen har tidligere sagt at han bestemte seg for å fjerne tatoveringene hans fordi de tar tre timer å dekke til når han filmer.



x faktor vinner 2015

Petes imponerende blekksamling inkluderer et helt smørbord av karakterer, inkludert politikere, Willy Wonka og hans avdøde far Scott Davidson, en brannmann som døde 9/11.

Når det gjelder hvorfor stjernen bestemte seg for å ta så mange tatoveringer sa han til magasinet Inked i 2019: Det er bare en utgivelse … Når [jeg er] så manisk og opprørt, er det noen ganger det eneste som vil fungere for meg.

Pete Davidson kvitter seg med sin enorme tatoveringssamling

Pete Davidson kvitter seg med sin enorme tatoveringssamling (Bilde: Universal)

Pete har hatt en høyprofilert kamp med sin mentale helse, og avslørte i januar at han følte seg lettet da han var endelig diagnostisert med borderline personlighetsforstyrrelse.

Komikeren fikk sin diagnose i 2017 etter år med slit med humøret.

Da han snakket med Glenn Close for Varietys Actors On Actors-serie, husket han lettelsen han følte da han ble fortalt av legene om tilstanden hans.

Det kom år etter å ha følt seg 'forvirret' etter å ha slitt med å finne de rette legene som visste om tilstanden.

SNL-stjernen Pete er kjent for å senke blekket

SNL-stjernen Pete er kjent for å senke blekket (Bilde: WireImage)

Da han snakket med The Stepford Wives-skuespillerinnen på videochat, åpnet Pete opp om å slite før diagnosen hans.

'Jeg var alltid så forvirret hele tiden, og trodde bare at noe var galt og visste ikke hvordan jeg skulle takle det,' sa han til Glenn.

Petes lege hjalp ham endelig med å bestemme diagnosen i 2017, til stor lettelse den gangen.

Den morsomme mannen la til: «Når noen endelig forteller deg det, føles vekten av verden løftet fra skuldrene dine. Du føler deg så mye bedre.

nick storebror 2018
Pete sies nå å være sammen med Bridgerton-stjernen Phobe Dynevor

Pete sies nå å være sammen med Bridgerton-stjernen Phobe Dynevor (Bilde: WireImage)

«En av psykiaterne mine [diagnostiserte meg]. Han sa alltid før denne store sammenbruddet: 'Du er sannsynligvis bipolar eller borderline, vi må bare finne ut av det,' sa han også tidligere.

Før han fikk diagnosen sin i 2017, avslørte Pete at han hadde sjekket inn på et rehabiliteringssenter for å hjelpe mental kamp .

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: