Paul O'Grady sier det er b ****** s at homofile ekteskap fortsatt er ulovlig noen steder

Kjendisnyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Paul O'Grady sier det er b ****** s at homofile ekteskap fortsatt er ulovlig noen steder(Bilde: Getty)



molly mae elsker øya bakgrunn

Paul O & apos; Grady bekjempet ulovligheten av homofile ekteskap da han hentet en prestisjetung pris.



TV-legenden sa at det er b ****** s at noen land, inkludert Nord-Irland, ennå har legalisert ekteskap av samme kjønn.



Paul chattet med NEWSAM Online da han hentet Trailblazer -prisen ved årets British LGBT Awards.

63-åringen, som giftet seg med partner Andre Portasio i 2017, sa: 'Det er b ****** s. Folk som elsker hverandre har ikke lov til å feire det?

'Hvis bare det å gi det papiret til noen kan bety så mye, hva er problemet? Du har litt fest med alle kameratene dine, blir hamret, drar på ferie, jeg forstår det ikke.



Paul beklaget ulovligheten av homofile ekteskap (Bilde: Getty Images)

betydningen av nummer 911

Paul vant Trailblazer -prisen ved British LGBT Awards (Bilde: Getty Images)



'Folk må lære å holde nesen utenfor andres virksomhet når det ikke angår dem. Hvis du går og legger deg om natten, og du heter Tom, og du våkner om morgenen og vil kalle deg selv, Maureen, det er bra med meg.

Paul innrømmet at ekteskapslivet er 'akkurat det samme som singelliv' for ham, ettersom han hadde vært sammen med Andre i 10 år allerede før de knyttet knuten.

The Blind Date og For The Love Of Dogs -verten innrømmet også at han ikke tror han fortjener Trailblazer -prisen, til tross for årene han var i showbiz som dragdronning Lily Savage.

Han fortalte oss: 'Jeg er glad for dette, jeg hadde ikke forventet det.

'Jeg er oppriktig glad, jeg er veldig stolt over å motta det, jeg har bare alltid vært meg selv og ønsket å leve livet mitt uten å skade noen, og jeg tror det er hemmeligheten bak det.

Han sa at han ikke føler at han fortjener det (Bilde: James Shaw/REX)

randolph leonard spencer-churchill

'Jeg skal fortelle deg hva det er med meg, uansett hvem det er, jeg er en forkjemper for underdogen fordi jeg selv har vært en underdog, og jeg vet hvordan det er. Jeg vil ikke høre på noen som kaller noen tykke eller det eller det eller stygge eller hva som helst. '

'Jeg vet ikke om jeg fortjener dette,' la han til.

Paul sprengte også overgrepet folk får på sosiale medier, og forklarte hvorfor han ikke bruker det.

Han sa: 'Jeg er ikke på sosiale medier fordi jeg ikke vil ta disse lommene inn i livet mitt, men hvis noen blir mobbet, er jeg der inne. Enten det er barn eller voksne, eller hva som helst, jeg vil ikke ha det.

'Og homofobi og kvinnefientlighet, jeg har ikke tid til det i det hele tatt, jeg har aldri. Jeg ble oppdratt på den måten, så jeg er ganske sliten. Noe som har vært min undergang ved mange anledninger.

Paul og mannen Andre Portasio (Bilde: PA)

kris jenner fotoseanse

Paul som Lily Savage (Bilde: Daglig rekord)

'Vi er ikke andre klasse borgere, vi skal ikke være i de blodige skygger. Du vet, det vi har vært igjennom med AIDS og alt og sett våre venner dø, våre kjære, det er vanskelig, men vi er sterke mennesker.

'Og så har du sosiale medier der folk har vakre tenner, vakkert hår, de har alt dette presset på dem som jeg ikke hadde som tenåring, og jeg er bekymret for at folk blir mobbet.

'Du bekymrer deg når du er ung, og det er bare når du blir eldre at du skjønner at du må roe deg ned og tenke hvorfor jeg ikke bare likte det?'

Les mer

Showbiz -redaktørens valg
Tearful Kate sier barna har & apos; mistet pappa & apos; Jeff deler snap av lookalike Freddie Depp avsluttet Amber -ekteskapet over en poo Kate Garraway bekrefter GMB -retur

Se Også: