Par møter hverandre i EM 2022-finalen mens England-stjernen kjemper mot tysk partner

Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Samtidig som England og Tyskland deler en intens rivalisering på banen, to spillere skal møte inn Søndags EM 2022-finale er faktisk ganske glad i hverandre.



beste integrerte kjøleskap med fryser 2018

England-stjernen Jess Carter er i et forhold med tyske Ann-Katrin Berger, men følelsene vil bli lagt til side for den største begivenheten kvinnespillet har sett på mange år. Duoen er faktisk lagkamerater på klubbnivå, som begge ofte blir tatt på seg Chelsea .



31 år gamle Berger har som mål å hjelpe til med å bringe Die Mannschaft sin niende Euro-krone, mens Carter håper å hente en vinnermedalje som en del av den første løvinnesiden noensinne som vant konkurransen. Den engelske stjernen har ikke spilt så mye som hun hadde håpet så langt denne turneringen, og kom fra benken bare én gang.



Søndag kvelds historiske sammenstøt vil se at paret går opp mot hverandre med mye på spill. Paret har vært sammen i fire år, først krysset veier da den tyske skuddstopperen Berger spilte sammen med den engelske forsvareren Carter da hun begynte i Birmingham City.

Imidlertid startet de ikke forholdet før de begge byttet Birmingham med Blues. Carter flyttet til vest-London sommeren 2018 før Berger fulgte etter 12 måneder senere. En av dem kommer garantert til å forlate Wembley tomhendt og opprørt.

Begge har tidligere erfaring med å spille under den ikoniske Wembley-buen etter å ha representert Chelsea i bakken for FA-cupen tidligere i år, hvor de begge løftet pokalen.



 Jess Carter og Ann-Katrin Berger spiller begge sammen som lagkamerater i Chelsea
Jess Carter og Ann-Katrin Berger spiller begge sammen som lagkamerater i Chelsea
 Jess Carter og Ann-Katrin Berger møter hverandre på søndag
Jess Carter og Ann-Katrin Berger møter hverandre på søndag

SI DIN MENING! Hvem vil lykkes på Wembley - Carter eller Berger? Kommentar under

jenny og lee gogglebox forhold

I kjølvannet av Tysklands semifinaleseier over Frankrike i midten av uken, adresserte Chelseas offisielle twitterprofil det kommende møtet mellom paret ved å skrive: 'Vel vel, vi ser dere begge på Wembley!'



Carter har diskutert forholdet sitt til Berger grundig tidligere, og sa til Rainbow Laces-kampanjen: 'Jeg tror jeg var – og sannsynligvis fortsatt er – mer komfortabel enn Ann er med å offentliggjøre forholdet vårt. Men det er bare fordi Ann er en veldig privat person mens Jeg er mer en 'hele verden kunne vite og jeg ville egentlig ikke brydd meg' type person.

'Over tid og fordi jeg vil si hva som helst, har hun på en måte blitt vant til det og går med det. Hun roper ikke fra taket om det, men like mye når hun blir spurt er det heller ikke en hemmelighet. Ikke alle er like behagelig å kunngjøre for verden hvem de er sammen med, men jeg tror det er det samme i hetero og homofile forhold.'

degale vs eubank live stream

Se Også: