Oppo Find X2 Pro anmeldelse: Utrolig smarttelefon er en av våre favoritter i 2020

Smarttelefoner

Horoskopet Ditt For I Morgen

Oppo Find X2 Pro(Bilde: Pocket Lint)



Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Utvalgt stjerne Ikke valgt stjerne Lomme-lo .

ønsket splittelse

Design

For å se på er Find X2 Pro ikke noe bemerkelsesverdig. Ja, vår keramiske sorte gjennomgangsenhet har et veldig slank og slank utseende, men ting er veldig minimalt, supplert med glatte kanter og en skjerm uten rammer. Du kan ikke klandre oss for å være litt skuffet, men - som vi nevnte tidligere - selskapets siste flaggskip hadde et pop -up selfie -kamera for herlighetens skyld!



Selv om Find X2 Pro ikke får hodene til å snu, er det absolutt en pen og godt laget telefon som sier en dempet estetikk som sannsynligvis vil appellere til de fleste nye smarttelefonkunder.

Noe du ikke vet ved å bare se på det, er at håndsettet har en IP68 -klassifisering, noe som betyr at det er vanntett og helt nedsenkbart i vann opptil en meter i 30 minutter. Praktisk hvis du er utsatt for et uhell eller er tilbøyelig til å slippe telefonen ned på toalettet eller i badekaret.



Oppo Find X2 Pro er nå tilgjengelig i keramisk svart, oransje eller begrenset utgave grønt fra de fleste nettverksoperatører, eller kan hentes SIM-fritt for £ 899 (Bilde: Lee Bell)

Vise

En av de fineste funksjonene i Find X2 Pro er AMOLED -skjermen. Måler 6,78 tommer, det er definitivt en hånd full, men bare på en god måte. En svak kurve til venstre og høyre for skjermen betyr at rammene knapt er synlige, og da gir en QHD+ 1440 x 3168 oppløsning upåklagelig videoavspilling, bare hjulpet av et hull med selfie-kamera som er diskret og dermed ikke gjør det hindre opplevelser på skjermen.

real madrid vs barcelona kanal

Vi er veldig imponert over Find X2 Pro-skjermen, ettersom den gir opp detaljene du finner i førsteklasses telefoner som koster £ 300 eller mer.

Ytelse og batteri

Med Sporting Qualcomms siste og beste Snapdragon 865 -prosessor sammen med en massiv 12 GB RAM, vil Find X2 Pro ikke gi deg noe å bekymre deg for når det gjelder ytelse. Apper åpnes umiddelbart med null forsinkelse, og alt er genialt super responsivt; akkurat slik det skal være.

I motsetning til Huaweis siste utgivelser, kjører Oppos siste håndsett den nyeste versjonen av Android og betyr at du har tilgang til Googles appserie, heldigvis. Brukergrensesnittet er enkelt, enkelt å bruke og kommer ikke med mye bloatware som noen Android -telefoner gjør. Totalt sett får du en veldig minimal OS -opplevelse som ligner på det du finner på telefoner som kjører Android OS, for eksempel Pixel -serien med telefoner.

ashley graham vekttap

Når det gjelder å snappe deg selv inn i et selfie -hull, skuffer Find X2 Pro ikke (Bilde: OPPO)

Når det gjelder batteriytelse, har Find X2 Pro et 4260 mAh batteri som med gjennomsnittlig bruk vil se deg riktig i omtrent en dag - eller i noen tilfeller - halvannen dag før du dør. Selvfølgelig, hvis du er typen bruker som limes til Instagram annethvert minutt, kommer dette til å bli betydelig redusert, så alt avhenger av bruken din og om du hovedsakelig er koblet til WiFi eller 4G/5G (sistnevnte vil tappe juicen mye raskere FYI).

En av de mest imponerende tingene med dette batteriet er imidlertid hurtigladningsevnen, som ser at den lades fra null til 100% på mindre enn 40 minutter. Det er ganske sjokkerende å se det raskt dukke opp foran øynene dine, og noe vi gjerne vil se på smarttelefoner som standard i årene som kommer. Ulemper? Det er ingen støtte for trådløs lading, men det er ikke noe vi har funnet å bruke så ofte uansett.

Kamera

Når det gjelder å snappe deg selv inn i et selfie -hull, skuffer Find X2 Pro ikke.

På forsiden er det en 32MP selfie -kamera med hull i hullet som gir imponerende levende bilder av deg og dine venner (eller kjæledyr) - selv i lite lys. Ved å sammenligne bildene vi produserte om natten med de på Huawei P40 Pro Plus, foretrakk vi faktisk resultatene i Oppo -håndsettet, noe som - kanskje vi legger til - koster betydelig mindre. Dette er sannsynligvis fordi Oppo har brukt tid på å sikre at Find X2 Pro -kameraet yter bedre under dårlige lysforhold enn rivaler. De gjorde dette, blir vi fortalt, ved å inkludere en Sony-sensor som var skreddersydd for å oppnå bedre resultater i belysning.

Oppos siste håndsett kjører den nyeste versjonen av Android og betyr at du heldigvis har tilgang til Googles appserie (Bilde: Lee Bell)

Les mer

nye coca cola-smaker
Smarttelefoner
Lansering av iPhone 12 Samsung Galaxy Z Fold2 Google Pixel 4a forhåndsbestill tilbud Beste smarttelefoner for 2020

På baksiden finner du et trippel kamerasystem med en 48MP snapper med optisk bildestabilisering, en annen 48MP ultrabred versjon når du vil ta bilder av store landskap, og til slutt et periskopobjektiv med en optisk zoom som kan zoome opp til 5x uten å miste kvalitet. Det er litt synd at dette ikke er en 10x optisk zoom som de fleste enheter i kaliberet har i disse dager, men 5x fungerer fortsatt bra.

Selv om det ikke er noe superinnovativt her (vi så disse spesifikasjonene fra kameradronningen Huawei for omtrent et år siden), fant vi ut at hvert av disse kameraene fungerte feilfritt i testene våre og produserte levende og rene bilder som absolutt ikke ga oss noe å bekymre oss for.

Vi bør også legge til at videoopptak er silkemykt takket være noen pro -stabiliseringsfunksjoner som Oppo sier at det har innebygd.

Kjennelse

Oppo Find X2 Pro kan ha et litt særegent navn, men det er der det rare slutter. Alt annet er ikke fantastisk. Med en stor, lys skjerm som ikke tømmer batteriet for raskt, et superraskt ladebatteri samt en imponerende spesifikasjonsliste som sikrer at den kan håndtere omtrent alt du kaster på den, og ikke glemme de allsidige kameraene som er satt opp som bundet til å glede selv den mest glade, smarte brukeren, du kan ikke gå galt med Find X2 Pro. Åh, og nevnte vi at du får alt dette for under £ 900? Dette må være en av våre favoritt smarttelefoner i 2020.

amazon januarsalg 2019

Oppo Find X2 Pro er nå tilgjengelig i keramisk svart, oransje eller begrenset utgave grønt fra de fleste nettverksoperatører, eller kan hentes uten SIM-kort for £ 899.

Se Også: