OnePlus 6 kuttet til laveste pris noensinne - men bare så lenge lageret rekker

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Hvis du har sett på det splitter nye OnePlus 6 for en stund nå, nå kan det endelig være på tide å kjøpe, siden merket nettopp har annonsert et eksklusivt prisfall.



For januar har OnePlus kuttet prisen på sin ettertraktede smarttelefon til «den beste prisen den noensinne har vært».



Det kinesiske smarttelefonmerket har slått seg sammen med Amazon nok en gang for en eksklusiv avtale, med enheten som nå gir deg en mye mer velsmakende £439.



Innstilt til å vare hele januar - eller så lenge lageret rekker - tilbudet er allerede tilgjengelig for 64 GB-enheten på Amazon-nettstedet med den nye 439 pund prislapp (det er £30 billigere enn før), og det inkluderer gratis levering.

Andre steder på internett selger Carphone Warehouse fortsatt telefonen for £499 SIM gratis , som er John Lewis.

Det er en ganske anstendig pris for den høyteknologiske enheten (Bilde: Jeff Parsons)



billy joe saunders neste kamp

Siden det er SIM-fritt, hvis du ønsker å kjøpe et dataabonnement sammen med det nye håndsettet ditt, kan du også motta en gratis Amazon-kupong på £10 fra EE når du henter den nye OnePlus 6 og aktiverer (fyll på din første betaling) et EE Flex Amazon Exclusive Sim-kort.

OnePlus 6 har en rekke funksjoner, inkludert gjeldende Qualcomm 845-prosessor, opptil 8 GB RAM og 256 GB lagringsplass, alt innkapslet i en fancy helt glassdesign.



Men en av de mest slående funksjonene er kanskje dens 4K-videofunksjoner, opptak i opptil 60 fps samt super sakte film-modus, og tar opp HD-videoer med 480 fps.

Mobiltelefontilbud 2020

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon på salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: