Odeon åpner britiske kinoer igjen 17. mai etter hvert som restriksjoner for lockdown blir lettet ytterligere

Odeon Cinemas Limited

Horoskopet Ditt For I Morgen

Kinokjeden ble tvunget til å stenge på grunn av den tredje nasjonale låsingen(Bilde: PA)



En av Storbritannias største kinokjeder har bekreftet planer om å åpne dørene igjen 17. mai til glede for fans over hele landet.



Odeon sa at det vil begynne å åpne sine 120 filialer i Storbritannia og Irland i løpet av fjorten dager etter hvert som Boris Johnsons begrensninger i nedleggelsen blir ytterligere lettet.



'Kinoens glede er tilbake,' ble det kunngjort på internett.

når svart fredag ​​2020

'Vi er glade for å åpne våre store skjermer over hele Storbritannia fra 17. mai*, med billetter i salg snart.'

Kjeden sa at utsalgsstedene vil komme tilbake i tråd med regjeringens retningslinjer og med forbehold om at restriksjoner blir lettet ytterligere 17. mai. Det er underforstått at alle seter må forhåndsbestilles når filialene kommer tilbake.



Odeon vil slutte seg til Cineworld, som planlegger å gjenåpne en rekke av sine 128 britiske filialer om fjorten dager - syv måneder etter å ha stengt 660 filialer over hele verden på grunn av en finansieringskrise.

michael ball og cathy mcgowan

Filmgiganten sa at den overvåker Storbritannias veikart 'tett' med sine Regal -avdelinger i USA som allerede er åpne.



Cineworld, som har møtt en gigantisk kontantkrise siden den ble stengt, sa at den også har inngått en flerårig avtale med Warner Bros - som gir den 31 dager & apos; eksklusivitet over filmer før nye utgivelser deles med premium video on demand -streamingtjenester.

Krisen rammet Cineworld stengte 600 filialer i fjor

Krisen rammet Cineworld, som også eier Picturehouse, stengte 600 filialer i fjor (Bilde: AFP via Getty Images)

Mooky Greidinger, administrerende direktør i Cineworld, sa at filialer vil følge Covid-sikre retningslinjer når de åpner igjen.

'Med helse og sikkerhet for våre kunder, ansatte og lokalsamfunn som vår topprioritet, fortsetter vi å ta alle nødvendige forholdsregler og følger våre CinemaSafe -retningslinjer for å gi en trygg og behagelig opplevelse trygt,' sa han.

'Vi vil også følge utviklingen nøye i Storbritannia og over hele Europa når vi gradvis åpner igjen over hele verden i tråd med lokale myndigheters veiledning.'

Currys Black Friday-tilbud 2018

Cineworld gikk inn i krisesamtaler i oktober etter å ha stengt mer enn 660 utsalgssteder rundt om i verden «inntil videre».

På den tiden siterte den forsinkelser i den nye James Bond -visningen som en del av beslutningen om å stenge uventet.

Det kom etter at selskapet rapporterte et tap på 1,3 milliarder pund de første seks månedene av 2020 da Covid -krisen tok tak i hovedgaten.

Sjefer har angivelig ansatt FTI Consulting for å formulere en restruktureringsplan for å betale ned gjelden på 6,6 milliarder pund, som påvirker opptil 5000 arbeidere.

Cineworld er verdens nest største kinokjede, med 790 filialer fordelt på 10 land, inkludert Ungarn, Irland, Israel, Polen, Romania, Slovakia, Storbritannia og USA.

Det ansetter 45 000 ansatte globalt - inkludert på sine 127 Cineworld- og Picturehouse -utsalgssteder i Storbritannia.

På den tiden sa Greidinger: 'Dette er ikke en beslutning vi tok lett, og vi gjorde alt vi kunne for å støtte trygge og bærekraftige gjenåpninger i alle våre markeder - inkludert å møte, og ofte overgå, lokale retningslinjer for helse og sikkerhet i våre teatre og arbeider konstruktivt med regulatorer og bransjeforeninger for å gjenopprette tilliten til vår bransje. '

50p-mynter verdt penger

Statsminister Boris Jonson har sagt at Storbritannia er på vei til å åpne flere virksomheter igjen 17. mai i tråd med veikartet for lockdown.

På samme dato vil puber og restauranter få lov til å ønske kunder velkommen innendørs for første gang i år.

Se Også: