O2 gir lærere en enorm rabatt på 40 % på telefonregningene deres – men du må være rask

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Å være lærer i 2018 innebærer mye tålmodighet og dedikasjon, og ikke så veldig mange medarbeiderfordeler.



lanseringsdato for britbox uk

Så O2 har bestemt seg for å gi lærere over hele landet en veldig anstendig rabatt, og tilby alle statsfinansierte lærere i Storbritannia en enorm 40 % rabatt på utvalgte sendetidsplaner.



Den eneste haken er at rabatten ikke varer evig, så du må sørge for å hente din fra O2 Open før 18. juli. Etter det vil rabatten til lærerne gå tilbake til 25 %.



Lærere kan løse inn rabatten ved å bruke koden LÆRE BORT i nettkassen, samt legge ved en kopi av enten deres lønnsslipp eller lærer-ID-kort.

Lærer klasserom

«Rekke opp, hvem skulle ønske at dette var en ny iPhone?» (Bilde: Getty)

Rabatten gjelder sendetiden til O2 Refresh Airtime Plans, fra 3 GB og over, mens alle kunder med planer under 3 GB også kan nyte en rabatt på 30 %. Noen av topptariffene i avtalen inkluderer:



    iPhone 7 med en 4GB oppdateringstariff: £19,99, £36 per måned på O2 Open (vanligvis £19,99 på forhånd og deretter £44 per måned) Samsung Galaxy S8 med en oppdateringstariff på 4 GB: £29,99, £37,40pm på O2 Open, (vanligvis £29,99 på forhånd, deretter £47 per måned Apple iPhone X med en oppdateringstariff på 25 GB: £9,99, £62,40 per måned på O2 Open (vanligvis £9,99 på forhånd og deretter £76 per måned) Huawei P20 Pro med en 15 GB oppdateringstariff: £9,99, £40,80 per måned på O2 Open (vanligvis £9,99 på forhånd og deretter £52 per måned)

iPhones i alle former og størrelser er inkludert (Bilde: REUTERS)

Hvis du ikke trenger et helt nytt håndsett, kan du også få 20 % rabatt på tilbehør ved å stikke innom en O2-butikk med bevis på ansettelse.



Men det er ikke bare lærere inkludert i tilbudet, med O2 åpne tjenester som også strekker seg til NHS, politi og væpnede styrker, samt noen private selskaper som Natwest, RBS og Network Rail. Du kan sjekk om din er inkludert i tilbudet.

Mobiltelefontilbud 2020

Selv om du ikke kan bruke det sammen med andre tilbud, kan du kreve det på både en telefontakst og en for datatakst for nettbrett eller mobilt bredbånd, samt dele det med dine kjære, med to familier og venner som også får 25 % rabatter på alle O2 Refresh Airtime Planer hvis de er dine utvalgte.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: