Ny OnePlus 6T annonsert - og det er her du kan kjøpe den i dag når O2 og EE kunngjør de beste tilbudene

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Det siste OnePlus 6T enheten og dens revolusjonerende funksjoner gjør internett seriøst begeistret - og vi trenger ikke å vente lenge på å få tak i den nye virkelig fullskjermsskjermen med forhåndsbestillinger som allerede er åpne på det høyteknologiske nye håndsettet, i forkant av det offisiell lansering 6. oktober.



Vi har listet opp alle de beste stedene å kjøpe den nye OnePlus 6T nedenfor, og vil fortsette å legge til nye tilbud etter hvert som de avdukes.



Betydelig billigere enn iPhone, OnePlus 6T vil selge for følgende SIM-gratispriser:



  • OnePlus 6T NEWSAM Black 8 GB RAM og 128 GB lagring, £529
  • OnePlus 6T Midnight Black 8 GB RAM og 128 GB lagring, £529
  • OnePlus 6T Midnight Black 8 GB RAM og 256 GB lagring, £579

Flere britiske telefonnettverk som f.eks O2, EE og Vodafone har begynt å frigi sine priser, og mens O2 har annonsert at alle som forhåndsbestiller telefonen vil kunne dra nytte av utrolige doble datatilbud på nettverkets revolusjonerende nye tilpassbare planer, Vodafone vil tilby deg en gratis abonnementstjeneste etter eget valg sammen med sine tariffer.

Hvor kan du kjøpe OnePlus 6T - dette er de beste tilbudene

Det er vakkert (Bilde: REUTERS)

O2

Tilgjengelig frem til 5. desember, innledende datatilbud inkluderer 20 GB for prisen på 15 GB, 50 GB for prisen på 25 GB og 100 GB for prisen på 50 GB.



Hvis du henter den innen 7. november (det er én dag etter lansering), vil O2-kunder også få et gratis 'Popcorn Pass' som gir et kinopass for venner og familie for opptil 40 % rabatt på kinobilletter i 24 måneder på tariffer 15 GB og over.

  • 42,75 GBP i måneden med en forhåndsbetaling på 40 GBP for 20 GB data, ubegrensede minutter og tekstmeldinger.
  • 46,75 GBP i måneden med en forhåndsbetaling på 40 GBP for 50 GB data, ubegrensede minutter og tekstmeldinger.
  • 50,75 GBP i måneden med en forhåndsbetaling på 40 GBP for 100 GB data, ubegrensede minutter og tekstmeldinger.

Vodafone

Alle som forhåndsbestiller enheten på en Vodafone Red Entertainment-plan, vil også ha et utvalg av Amazon Prime Video, Sky Sports Mobile TV, Spotify Premium eller et NOW TV Entertainment Pass gratis.



  • £42 i måneden med en forhåndskostnad på £29 for 16 GB data, ubegrensede minutter og tekstmeldinger på en Vodafone Red Extra Plan.
  • £49 per måned med en forhåndskostnad på £29 for 32 GB data, ubegrensede minutter og tekstmeldinger på en Vodafone Red Entertainment-plan.
OnePlus nyheter og rykter

EE

Kunder som tar ut OnePlus 6T på en EE Max-plan vil få 24-måneders inkludert tilgang til BT Sport-appen, samt Storbritannias raskeste 4G-nedlastingshastigheter via EEs avanserte 4G-nettverk.

  • £39 per måned med en forhåndskostnad på £50 for 1 GB data, ubegrensede minutter og tekstmeldinger.

Biltelefonlager

  • £37 per måned for 4 GB data med en forhåndskostnad på £79,99 på Vodafone
  • £ 38 per måned for 30 GB data med en £ 79,99 på forhånd på O2
  • £43 per måned for 45 GB data med en forhåndskostnad på £59,99 på EE

Denne artikkelen inneholder tilknyttede lenker, noe som betyr at vi kan motta provisjon på salg av produkter eller tjenester vi skriver om. Denne artikkelen ble skrevet helt uavhengig, se flere detaljer her.

datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: