Ny ølknapp for alle kjøleskap betyr at du aldri går tom for sprit igjen

Teknologi

Horoskopet Ditt For I Morgen

Du roter inne i kjøleskapet ditt og leter etter snacks, og du merker plutselig at du løper lite øl .



Vi vet, det er en sjokkerende situasjon.



Men nå, mens du skjærer deg en velfortjent kake, kan du også trykke på en knapp som umiddelbart bestiller deg en ny batch pilsner.



Fem store supermarkeder, Waitrose, Morrisons, Asda, Sainsbury's , og Tesco, har slått seg sammen med Caring for å lansere en interaktiv, internett-tilkoblet 'ølknapp' som lar drikkere bestille nye lager når de går faretruende lavt.

hva skjedde med ted bundy

Innretningen kommer sammen med en smarttelefonapp, og kundene kan kontrollere bestillingene sine.

hvor ble mørke materialer filmet

Akkurat nå er Carlings ølknapp på prøvestadiet, men den eksisterer.



Gå aldri glipp av en drink igjen (Bilde: Youtube/Hei mamma! sa pappa)

Carling's Alpesh Mistry sa: Selv om det kan virke for godt til å være sant for noen Carling-fans, er ikke Carling-knappen en gimmick, men den er allerede oppe og går som et fullt funksjonelt produkt.



«Det er en skalerbar løsning som vi ser har en direkte innvirkning på hvordan våre forbrukere handler på nett og kjøper Carling.

Enheten er mye lik Amazon Dash , som ble lansert i Storbritannia forrige uke og lar forbrukere få noen viktige hjemmeprodukter raskt.

tommy molly mae love island

Amazon har for tiden rundt 40 husholdningsprodukter på lager, som oppvaskmiddel og rengjøringsmidler, som umiddelbart kan bestilles ved å trykke på en knapp.

Markedsplassen for raskere livsstil øker i takt, ettersom folk ser ut til å bruke mindre tid på å gjøre småting som shopping, og mer tid til å komme seg videre i livet.

Og øl er viktigst av alt.

Flere måter å spare penger på
datatelling ='3' data-numberedMest leste
Ikke gå glipp av

Se Også: