Nokia 8110 anmeldelse: Tilbakekomsten av 'banantelefonen' er en triumf

Teknologi

Den kom først ut i 1996, og nå mer enn 20 år senere Nokia 8110 er tilbake.I håp om å appellere til fans av 90-tallet, har Nokia gjenutgitt sin ikoniske 'banan' telefon .'


Håndsettet har en oppdatert versjon av den karakteristiske skyvedesignen, gjort kjent i 90-talls sci-fi-filmen The Matrix.Og i motsetning til originalen har den nye 8110 4G-tilkobling, samt et grunnleggende 2MP-kamera.


når er cybermandag 2020

Jeg fikk tak i den nye 8110 - her er min dom.

Det ligner en banan (Bilde: Shivali Best)Design

Nokia har tatt navnet 'banantelefon' og løpt med det, og hentet frem en gul versjon av 8110 som virkelig ligner frukten.

Mens den nye versjonen har avrundede kanter og et mer moderne design, har nok Nokia heldigvis ikke droppet det høyt elskede retro-utseendet helt.


8110 har fortsatt den karakteristiske glidebryteren, som gjør å svare på anrop så mye morsommere enn å bare trykke på skjermen.

Egenskaper

8110 har fått enda en moderne vri, takket være 4G-tilkobling.

mini-shetlandsponni

Dette åpner døren til en rekke nye bruksområder – inkludert meldinger apper som WhatsApp, samt praktiske apper som Google Maps eller Trainline.

Den har et kamera (om enn bare 2MP) med blits (Bilde: Shivali Best)

Den har også et kamera (riktignok bare 2MP) med blits, og selv om dette resulterer i bilder av ganske lav kvalitet, bidrar dette på en eller annen måte til retrosjarmen til telefonen.

Fans av originalen vil glede seg over å høre at den høyt elskede Snake også kommer tilbake.

hva betyr 455

Jeg var imidlertid litt skuffet over hvor forskjellig det nye spillet er fra originalen - den forbedrede grafikken ødelegger noe for nostalgien.

Slange (Bilde: Shivali Best)

433 engel nummer betydning

Batteri

Glem 'hele dagen' batterilevetiden du hører om i avanserte smarttelefoner - Nokia hevder at 8110 vil vare i 25 DAGER på en enkelt lading.

Riktignok testet jeg den bare i en time eller så, så jeg kan ikke bevise Nokias påstander, men hvis de er sanne, er de ganske imponerende.

Nokia 8110 (Bilde: Shivali Best)

Pris

Til bare £69 er 8110 litt av et røverkjøp.

Selv om det er usannsynlig at den erstatter den primære telefonen din, kan den være et flott alternativ som en billig andre telefon - men forvent noen dobbeltbruk hvis du bruker den offentlig!

[data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' datatelling ='3' data-display='list' data-numbered='true'>Mest leste
Ikke gå glipp av