Nigel Farage avviste I'm A Celebrity for å 'få Brexit ferdig', men vurderer U-turn

Tv Nyheter

Horoskopet Ditt For I Morgen

Nigel Farage har innrømmet at han ble kontaktet av I & apos; m A Celebrity - men avviste jungelen slik at han kunne 'få Brexit ferdig'.



Brexit -partilederen var glad for hva han planlegger å gjøre med livet sitt etter at Storbritannia forlater EU på This Morning i dag.



Da programleder Phillip Schofied foreslo I & apos; m A Celebrity, sa Farage: 'Vel, du vet aldri! ... jeg vet ikke. Jungelen har vært etter meg et par ganger, de har. '



Hvis han ble fristet, sa han: Nei, fordi Brexit -tingen ikke var ferdig, og jeg trodde jeg måtte holde meg. Det er gjort nå.

Nigel Farage hadde kanskje gått inn i I & aos A Celebrity -jungelen hvis det ikke var for Brexit (Bilde: ITV)

Phillip presset på for at Nigel skulle forplikte seg til et reality -tv -program (Bilde: ITV)



Da Holly Willoughby spøkte med at noen mennesker ville stemme på ham, svarte Nigel: 'Jeg ville gjøre hver eneste blomning'; rettssak er det.

'Fordi problemet med å ha en mening er, mens noen elsker deg, gjør mange ikke det.'



Phillip presset på for å få svar på hva han planlegger å gjøre neste gang, og spurte om han ville gjøre Strictly Come Dancing eller sitt eget show, Dancing on Ice.

Nigel innrømmet at han ville gjøre alle rettssakene (Bilde: ITV)

(Bilde: ITV)

'Det gjør jeg absolutt ikke,' sa Nigel. 'Vi får se hva livet bringer. Jeg var en gang ganske normal.

'Jeg var en gang ganske normal, jeg hadde en ung, forretningsdrivende familie. Jeg engasjerte meg i politikk, dette var min sak.

'Jeg kommer bare til å bruke litt tid etter 1. februar på å reflektere over at et stort kapittel av livet mitt er over. Jeg tar meg tid. '

Intervjuet endte med at I & apos; m A Celebrity -musikken spilte i studio.

Nigel vet ikke hva fremtiden hans bringer (Bilde: ITV)

På hvordan det føles at Brexit endelig skjer, innrømmet Farage: 'Utrolig. Jeg har kjempet for dette i 27 år. Og mye av den tiden, en ganske ensom reise. Jeg trodde faktisk jeg kunne bli skytshelgen for tapte årsaker.

Og plutselig, som du sier, er vi ni dager unna noe som er et viktig øyeblikk i landets historie. Jeg er personlig veldig spent på det.

-Jeg er også glad for at splittelsen vi har sett de siste tre og et halvt årene faktisk begynner å gro. Vi begynner å finne mange mennesker som heller vil at vi blir værende, sier nå: 'Vet du hva, det skjer, la oss prøve å lykkes med det.' Jeg tror vi er på vei mot et bedre sted. '

Nigel la frem sine argumenter for å feire Brexit (Bilde: ITV)

Phillip satte spørsmålstegn ved om det å feire EU -forlatelsen 31. januar var å 'gni folk i nesen'.

Farage sa: «Uansett om du liker det eller ikke, skjer dette. Etter 47 år med noe som kalles et økonomisk fellesskap og EU, bestemmer vi oss for å bli en uavhengig nasjon.

'Jeg tror de aller fleste mennesker tenker at vi gjør det, så la oss gjøre det til en suksess.'

*Denne morgenen sendes hverdager på ITV klokken 10.00

Se Også: